В очікуванні на Петра Порошенка: що відбувається в аеропорту "Жуляни"
В очікуванні на Петра Порошенка: що відбувається в аеропорту "Жуляни"

В очікуванні на Петра Порошенка: що відбувається в аеропорту "Жуляни"

Як і очікувалося, з самого ранку 17 січня в Міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) чекають повернення п'ятого президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє Telegram-канал "Сьогодні".

Обстановка в київському аеропорту

Не встиг лідер "Європейської солідарності" прилетіти з Варшави, а його готуються зустрічати з розпростертими обіймами. Згідно з відео, опублікованим каналом, біля терміналу "А" зібралися прихильники політика, мабуть, щоб відвойовувати його від поліції. Біля узбіч вишикувалися автомобілі з номерами з різних областей України. Силова підтримка у Петра Порошенка гідна.

Обстановка в Міжнародному аеропорту "Київ". Очікування прильоту Петра Порошенка

Крім прихильників, аеропорт сповнений і охоронцями правопорядку. По периметру роз'їжджають машини правоохоронців і бійців спецпідрозділів. За інформацією ЗМІ, зайвих людей в аеропорт не пускають, тільки при наявності купленого квитка на виліт. Нагадаємо, Порошенко повинен прилетіти в Українку приблизно о 9 ранку.

Чекають для перепровадження до суду

За кілька днів до прильоту політика Печерський районний суд Києва зобов'язав його прибути для обрання запобіжного заходу у справі про державну зраду. Засідання призначено на 11 ранку. Раніше Порошенко заявляв, що не планує сідати у в'язницю. Йому також можуть призначити заставу в 1 мільярд гривень.

Петро Порошенко приїхав в аеропорт Варшави і вилетів в Україну

Нагадаємо, Петро Порошенко проходить у справі про сприяння діяльності терористичних організацій і незаконної покупки вугілля на територіях тимчасово окупованого Донбасу. Підозру і повістку йому намагалися вручити заочно, адже з середини грудня минулого року політик перебуває в Польщі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Британії зареєстрували новий симптом при зараженні штамом "Омікрон".

Також ми писали, що Європа нас зрадила: Іспанія визнала Крим частиною Росії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом