У Польщі українець повісився на дорожньому знаку посеред дороги, відомі причини
У Польщі українець повісився на дорожньому знаку посеред дороги, відомі причини

У Польщі українець повісився на дорожньому знаку посеред дороги, відомі причини

Мережу сколихнула трагічна новина з Польщі. На відрізку дороги був виявлений чоловік, що повис на дорожньому знаку. За попередньою версією, це було самогубство.

Відео поширює Telegram-канал "Всевидюче ОКО".

Загиблий виявився українцем

Стало відомо про інцидент, який стався в Польщі кількома днями раніше. Заробітчанин з України повісився на дорожньому знаку прямо посеред проїжджої частини. Щоб зняти чоловіка, довелося перекрити дорогу. Відео того, як рятувальники намагаються зняти загиблого, поширюється в Інтернеті.

У Польщі на дорожньому знаку повісився український заробітчанин

Незрозуміло, як саме українець опинився на подібній висоті і зміг зробити задумане. Чому нікого не виявилося поруч, щоб врятувати, - теж залишається загадкою. Поки немає офіційного висновку, чи є повішення самогубством, але в мережі поголовно пишуть, що чоловік вбив себе власноруч.

Причини трагічного інциденту

Відомо, що українець працював на автозаводі Фольксваген. Ім'я загиблого не розголошується. Згідно з доступною в Інтернеті інформацією, у нього були проблеми в сімейному житті і з фінансовим становищем. Швидше за все, це спричинило за собою трагічне рішення.

Причиною самогубства називають проблеми в сім'ї і з грошима

Залишається незрозумілим, чому ситуація ніяк не висвітлювалася в засобах масової інформації. Адже чоловіка знайшли на дорожньому знаку ще позавчора, а всі місцеві ЗМІ мовчали про те, що трапилося.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Карпатах за страшних обставин загинула туристка: її син та його наречена травмовані.

Також ми писали, що співачка Шинейд О'коннор намагалася накласти на себе руки після суїциду 17-річного сина.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом