"Багатомільйонні контракти пішли": Усик втратив все через політичну позицію
"Багатомільйонні контракти пішли": Усик втратив все через політичну позицію

"Багатомільйонні контракти пішли": Усик втратив все через політичну позицію

Олександр Усик, чемпіон світу в суперважкій вазі, не може в рідній країні співпрацювати з компаніями і підписати рекламний контракт, оскільки немає бажаючих працювати зі спортсменом.

Про це він розповів в інтерв'ю Маші Єфросиніній на її YouTube-каналі.

Втратив багатомільйонні контракти

Усик зізнався, що боксери більшу частку заробітку отримують завдяки рекламним інтеграціям, а не професійному спорту. І раніше у нього були багатомільйонні контракти, але тепер всі українські компанії відмовилися з ним співпрацювати, посилаючись на хвилю хейта в бік Усика через його суперечливі висловлювання і політичну позицію.

"Спонсори? В Україні немає. Спілкуємося зараз. Ситуація така, що з хейтом і цим поділом, нерозумінням дуже багато контрактів зірвалося, багатомільйонних контрактів. Вони відмовилися. Наприклад, ти там політично висловлювався, кажуть", - поділився спортсмен.

Боксер не шкодує про те, що трапилося

У той же час Олександр Усик стверджує, що йому не так важливі рекламні контракти, як можливість вільно існувати і висловлювати особисті погляди. А втрачені гроші легко повернути, адже це ресурс, який дуже просто повернути при бажанні і старанні.

Чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик не може отримати рекламні контракти в Україні через Хейт у свій бік

Нагадаємо, раніше неодноразово ухилявся від питання "Чий Крим?", вітав з Великоднем в компанії російських артистів і священиків, знімався в російських фільмах і навіть вважав за краще, щоб його називали не Олександр, а Александр. Всі ці витівки, разом з фактом, що Усик є прихожанином Московського патріархату, спричинили хвилю негативу в бік боксера.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що FIFA назвала кращого футболіста 2021 року, і це не Роналду або Мессі.

Також ми писали, хто в Україні отримує пенсію 90 тисяч гривень?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом