«Треба вірити в Україну і армію»: Андрій Білецький прокоментував заклики Володимира Зеленського
«Треба вірити в Україну і армію»: Андрій Білецький прокоментував заклики Володимира Зеленського

«Треба вірити в Україну і армію»: Андрій Білецький прокоментував заклики Володимира Зеленського

Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький висловився щодо звернення президента Зеленського, у якому він порадив українцям не переживати через можливий наступ РФ.

Про це він розповів у своєму блозі.

Лідер Нацкорпусу вважає, що українська влада навмисно приховує проблеми та ігнорує їх, оскільки боїться взяти на себе відповідальність та зайнятися підготовкою до ймовірних загроз.

Аби не бути голослівним, він дає короткий синопсис заяви президента: «1) Росія не нападе, вона атакує ваші нерви та іноземних інвесторів (які до цього аж ломилися в Україну); 2) нічого робити не будемо, готуватися не будемо, літом посадимо картоплю, восени набухаємося, весною Пасха – вона ж «День Победы» (чи все навпаки?); 3) замість підготовки до війни – треба вірити в Україну і армію».

Окрім цього, розповідає Андрій Білецький, у зверненні Зеленського йшлося ще й про будівництво найбільшої траси Ужгород-Луганськ. Передусім він запитує про ціль такої траси, оскільки Луганськ досі окупований і влада поки не збирається його звільняти. Також у лідера Нацкорпусу виникає питання і щодо самої траси – мається на увазі нова чи така, що проходить паралельно до вже наявних.

Отже, констатує він, президент у своєму зверненні, по суті, поставив знак рівності між поняттями паніки та підготовки. «Між панікою і підготовкою до випробувань насправді величезна різниця!», - підкреслює Андрій Білецький. Він пояснює, що всілякі ролики не заспокоять громадськість, натомість варто зайнятися реальною підготовкою, аби держава могла дати відсіч, аби всі матеріальні проблеми ЗСУ були вирішені, аби дійсно була створена територіальна оборона.

Як повідомляв My.ua, Жорін вказав на сигнали підготовки до початку повномасштабної війни РФ проти України.

Також My.ua писав про те, що Білецький обурився через позицію Берліну, яка вимусила британців зі зброєю для України летіти в обліт Німеччини.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом