19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Земля горітиме під ногами": Аваков попередив Зеленського
"Земля горітиме під ногами": Аваков попередив Зеленського

"Земля горітиме під ногами": Аваков попередив Зеленського

Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням не кидатися словами і говорити чесно з народом.

Про це він написав на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Обережніше зі словами, пане Президенте

Нещодавно Зеленський дав інтерв'ю виданню The Washington Post і заявив, що якщо Росія піде на повномасштабне вторгнення в Україну, то насамперед може окупувати Харків. На ці слова гостро відреагував харків'янин Арсен Аваков, який не погодився із Зеленським і запевнив, що Харків є і залишиться українським містом.

Арсен Аваков звернувся до Володимира Зеленського з приводу можливої окупації Харкова

Він упевнений, що не буде прийнято роль, яку окупанти змусили приміряти Донецьк. А якщо РФ зробить спробу, то "і влада, і опозиція, і всі жителі України стануть рука об руку, щоб захистити Харків і країну" від зазіхань. З цим погоджується і мер міста Харків Ігор Терехов, який упевнений, що ніхто не дозволить Росії увійти в місто і зробити з нього другий Донецьк.

Це не серіал і не спектакль

Також Арсен Аваков попросив Володимира Зеленського не сприймати ситуацію, що відбувається в Україні, як драматичний спектакль або серіал, при цьому чесно розповідаючи людям, що відбувається в країні. Адже загрози зараз реальні і вищі, ніж у 2014 році, але Україна набагато сильніша, ніж була тоді.

На форе загостреної ситуації Арсен Аваков просить Володимира Зеленського "стежити за словами"

"Земля буде горіти під ногами у тих, хто тільки спробує", - сказав ексміністр, маючи на увазі спробу окупувати Харків і почати повномасштабну війну з Україною.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський звернувся до українців з проханням не панікувати на тлі загострення ситуації і не реагувати на фейкові новини про швидке вторгнення Російської Федерації.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Андрій Богдан втік закордон і звідти розповів про двох найбільших громадян України.

Також ми писали, що у Києві "замінували" Офіс президента: будівлю оточили силовики, медики на підхваті.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом