Не повідомили нічого нового: в ОП прокоментували дані розвідки Британії
Не повідомили нічого нового: в ОП прокоментували дані розвідки Британії

Не повідомили нічого нового: в ОП прокоментували дані розвідки Британії

Розвідка Великої Британії не повідомила інформацію, про яку б не знали українці. Однак Київ не має сумнівів щодо того, що британський уряд у деталях розуміє, що відбувається в Україні.

Так відреагував на повідомлення Міністерства збройних сил Великої Британії радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі українським ЗМІ.

На його думку, якщо неупереджено дивитися на повідомлення з Британії, то варто визнати, що розвідка не сказала дані, про які українці самі не розуміли у контексті політичної сфери в Україні.

Він зазначив, що коли почалась війна на Донбасі у 2014 році, Росія використала у своїх інтересах частину політичних діячів та громадських структур.

Подоляк звернув увагу на те, що протягом 2014-2019 років ця сфера політичного спектру в Україні мало того що не зникла, але ще більше посилилася.

Британія звинуватила Москву у спробі привести до влади в Україні проросійських політиків. У заяві очільниці МЗС Британії Елізабет Трасс йдеться, що опубліковані дані пролили світло на масштаби агресивної російської діяльності та дали уявлення про мислення Кремля.

Читайте
Україна може просити Британію спрямувати своїх військових у разі вторгнення РФ ㅡ посол
Теги по теме
Офис Президента
Источник материала
Поделиться сюжетом