6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оля Полякова на "Голосі країни" принизила при всіх Надю Дорофєєву: "Прикрию твою..."
Оля Полякова на "Голосі країни" принизила при всіх Надю Дорофєєву: "Прикрию твою..."

Оля Полякова на "Голосі країни" принизила при всіх Надю Дорофєєву: "Прикрию твою..."

Не встигли початися сліпі прослуховування потенційних учасників шоу "Голос країни" 2022, як серед зіркових тренерів розгорнулася справжня боротьба за кращих виконавців.

Так, перший випуск 12 сезону "Голосу" запам'ятався яскравим виступом 22-річної Інеси Грицаєнко, через яку Оля Полякова навіть почала "погрожувати" колезі по цеху Наді Дорофєєвій. Повний виступ учасниці, що став "каменем спотикання" для двох зіркових тренерів, доступний в Youtube.

Чим відзначився виступ Інеси Грицаєнко з піснею "Гуси"?

Інеса Грицаєнко виступила з незвичайною версією хітової пісні Wellboy "Гуси". Дівчині вдалося підкорити серця не тільки глядачів, а й відразу чотирьох зіркових тренерів, оскільки всі вони повернули до неї свої крісла.

Інессі не склало труднощів зробити свій вибір і вона вирішила приєднатися до команди DOROFEEVA, чиєму підопічному вдалося здобути перемогу в шоу в 2021 році. Надю дуже порадувало рішення дівчини, а ось Оля Полякова засмутилася, що Грицаєнко вибрала не її і навіть заявила, що закриє Дорофєєву в гримерці.

"Я наступного разу прикрию шваброю твою гримерку", - звернулася до тренера-суперниці Полякова.

Підсумки 1 випуску сліпих прослуховувань на шоу

По завершенню 1 випуску сліпих прослуховувань Оля Полякова "обзавелася" двома учасниками, Надя Дорофєєва - трьома, Святослав Вакарчук – двома і у Потап – одним.

Зіркові тренери шоу

У новому сезоні шоу "Голос країни" буде не чотири, а п'ять крісел. Так, в додатковому перебуватимуть Олександра Зарицька з Андрієм Мацолою. Відповідно до нових правил, вони зможуть давати другий шанс учасникам, яких не вибрав ніхто з тренерів шоу.

Читайте також: національний відбір на "Євробачення-2022" : вже відомі учасники.

Ще нагадаємо, що українець Monatik зробив шоу в Нью-Йорку і підкорив американців.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом