Поки Володимир Зеленський заспокоював українців, американці здали росіянам Харків
Поки Володимир Зеленський заспокоював українців, американці здали росіянам Харків

Поки Володимир Зеленський заспокоював українців, американці здали росіянам Харків

Президент України Володимир Зеленський запевнив громадян, що Харків ніколи не буде окупований. Однак у CNN думають інакше.

Про це президент заявив у коментарі користувачеві з Харкова з ніком strelnickoff в мережі Іnstagram.

Володимир Зеленський поділився у мережі результатами проведеного засідання РНБО. Так, президент відзначив, що головний підсумок такий: в українців немає причин для паніки, держава контролює ситуацію. 

Зеленський обіцяє, що Харків ніколи не буде окупований

У коментарях під постом Зеленського українці почали активно висловлювати свої думки та побажання щодо ситуації в країні. Так, користувач strelnickoff написав, що Харків дуже сподівається на те, що його не окупує Росія. «Харків — це Україна», — додав користувач, прикрасивши свій коментар синьо-жовтим прапором. 

Цей коментар набрав багато вподобайок та відповідей. На нього звернув увагу і Володимир Зеленський. Український гарант запевнив користувача, що Харків ніколи не буде окупованим. Президент додав, що це наша місто, а живуть у ньому наші люди і вони круті. 

Реакція громадськості

Не всі оцінили коментар президента. Інші користувачі почали активно відповідати на коментар Зеленського про Харків.  

«Господи, опять сплошная бравада! Вместо того, чтобы сказать, Харьков - держись! Зе говнякает, что мы крутые!!!», «Порожні обіцянки людини, яка кілька місяців просто мовчала про реальні загрози та вже більше двох років постійно обманює всю країну», «Харьков был российский и будет, кстати в новостях CNN уже пишут, Kharkiv, Russia», — коментують користувачі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

Скріншот коментарів

Дійсно, в новинах CNN Харків назвали російським.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Максим Жорін розповів, які проросійські організації сьогодні продовжують діяльність у Харкові.

Також портал MY.UA писав, що в Харкові знову з'явиться покійний колишній мер Геннадій Кернес.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом