Володимир Зеленський звернувся до українців: "Все, що вам дійсно потрібно знати..."
Володимир Зеленський звернувся до українців: "Все, що вам дійсно потрібно знати..."

Володимир Зеленський звернувся до українців: "Все, що вам дійсно потрібно знати..."

Президент України Володимир Зеленський виступив з новим відеозверненням до громадян, в якому розповів, «що відбувається в Україні». 

Відеозвернення опублікували на сайті Офіційного інтернет-представництва Володимира Зеленського та на каналі Офісу Президента на відеохостингу Youtube.

Володимир Зеленський говорить, що наразі в інформаційному потоці щодня можна побачити купу фейків. Українці мають вміти відрізняти неправдиву інформацію — чутки та фейки — від реального стану речей. 

Кому вірити?

Володимир Зеленський наголосив, що вірити треба Україні. Він погоджується, що обстріли дійсно продовжуються, а війська біля кордону Украхни та Росії нікуди не зникли. 

"Вірте Україні і знайте головне — наприкінці цього дня все, що вам дійсно потрібно і корисно знати, звучить коротко і просто: "За минулу добу ситуація на Сході України контрольована", — сказав Зеленський. 

Проте, за словами президента, Україні вистачить сили, щоб контролювати ситуацію й надалі. «Найголовніше — у нас нуль поранених і нуль вбитих», — підкреслив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський в новому відеозверненні

Також президент анонсував зустріч радників Нормандського формату. Зеленський наголосив, що зараз влада докладає зусиль аби організувати зустріч чотирьох лідерів держав для настання миру. 

Опалювальний сезон і коронавірус

Володимир Зеленський говорить, що спроб спричинити кризу в Україні є багато. Однак в країні, за словами президента, вистачає газу й вугілля. Опалювальний сезон проходить нормально і за прогнозами завершиться без проблемних ситуацій, повідомив президент.

Також він заспокоїв громадян щодо питання коронавірусу. Зеленський підкреслює, що в Україні всього вистачає: і вакцин, і ліжок для хворих. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, кому Зеленський пообіцяв 500 грн за бустер, які можна витрачати на комуналку?

Також портал MY.UA писав, чому Володимир Зеленський приховав зустріч з директором ЦРУ Біллом Бернсом?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом