11-12 лютого – третій Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе
11-12 лютого – третій Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

11-12 лютого – третій Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

Протягом двох днів журналісти, медіаексперти та підприємці говоритимуть про цінність правди, майбутнє журналістики та співпрацю медіа і бізнесу.

11-12 лютого 2022 року Премія імені Георгія Ґонґадзе проведе третій Медіадень – конференцію про виклики і тенденції в медіапросторі за участі журналістів, редакторів та спільноти відповідального бізнесу.

Тема цьогорічної конференції – «Як медіа впливають на наше майбутнє?». Протягом двох днів журналісти, медіаексперти та підприємці говоритимуть про цінність правди, майбутнє журналістики та співпрацю медіа і бізнесу.

Прямі трансляції – на Facebook-сторінках Премії Ґонґадзе, PEN Ukraime, Kyiv-Mohyla Business School, Асоціація випускників Києво-Могилянської Бізнес-Школи, Українська правда, Lviv Media Forum, Детектор медіа.

Програма Медіадня

11 лютого 19:00-20:30

Дискусія «Медіа та бізнес: Про збереження незалежності і можливість співпраці». Спікери: Дмитро Бондаренко, Андрій Боборикін, Соня Кошкіна. Модерує Вадим Карп'як.

12 лютого 14:00-15:00

Публічне інтерв'ю «В боротьбі за увагу: Про допустимі й недопустимі компроміси в медіа» Віталій Портников в розмові з Мирославою Барчук.

12 лютого 15:30-16:30

Онлайн-лекція «Про цінність правди в часи наративних війн» Спікерка: Андреа Халупа – американська журналістка, письменниця і сценаристка. Авторка книги «Orwell and the Refugees» і сценарію фільму «Ціна правди». Лекція англійською мовою із синхронним перекладом та можливістю поставити запитання.

12 лютого 17:00-18:30

Дискусія «Право на факти: Якою буде журналістика майбутнього?» Спікери: Любов Цибульська, Зураб Аласанія, Тарас Лютий. Модерує Лариса Денисенко.

Організатор: Премія імені Георгія Ґонґадзе – відзнака для журналістів, заснована PEN Ukraine у партнерстві з Києво-Могилянською Бізнес-Школою, powered KMBS alumni platform та виданням Українська правда.

За підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Організаційний партнер – Lviv Media Forum. Медіапартнер – Детектор медіа. Премія імені Георгія Ґонґадзе покликана підтримати тих журналістів, які не бояться викликів, здатні знаходити інноваційні способи донесення інформації, сприяють впровадженню ліберальних реформ в Україні, відкривають нові можливості для цілого медіасередовища, спроможні створювати сталість у тому, що роблять, лишаються вірні професійним принципам і цінностям.

Премія імені Георгія Ґонґадзе присуджується раз на рік 21 травня – у день народження Георгія Ґонґадзе. Лауреатами Премії були Мирослава Барчук (2021), Павло Казарін (2020), Вахтанґ Кіпіані (2019).

Источник материала
Поделиться сюжетом