19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Єгорова виставила Притулу наркоманом, шоумен відповів
Єгорова виставила Притулу наркоманом, шоумен відповів

Єгорова виставила Притулу наркоманом, шоумен відповів

Єгорова назвала Притулу наркоманом, він відповів
фото: скріншот із відео

Відеопародію сам Притула публікував ще у 2018 році

Українська телеведуча Сніжана Єгорова у Facebook оприлюднила відео, на якому зображено українського волонтера і шоумена Сергія Притулу.

«Сергій Притула під наркотою в парламенті незалежної від здорового глузду України. Ці чорти ухвалюють закони», – підписала вона ролик.

Притула відповів на звинувачення Єгорової у програмі «Свобода слова Савіка Шустера».

«Нічого (не можу відповісти їй, – ред.). Там уже тільки сподівання на Господа Бога. Можливо, він допоможе якось цій жінці пережити складні часи. Мабуть, вона в них, тому що на здорову голову подібне не говориться», – сказав Притула.

Відео сам Притула, який балотувався до Верховної Ради у 2019 році, але жодного разу не був нардепом, публікував у Facebook ще у 2018 році. Ведучий розповідав, що пародіював екснардепа від «Опозиційного блоку» Дмитра Добкіна – 1 листопада 2016 року з'явилося відео, де Добкін зайшов за колону в залі парламенту та, як казав екснардеп Семен Семенченко, поводився «абсолютно неадекватно».

Наприкінці січня 2022 року в соцмережах пародію, яку зробив Притула, використали для створення фейку. Як зазначає проєкт Stopfake, відео почали поширювати як реальне, а не постановку, з підписом, що телеведучий у «дивному стані заблукав у стінах Верховної Ради України».

Сніжана Єгорова наразі проживає в Туреччині. 26 січня вона зізналася, що підтримує президента РФ Володимира Путіна.

Раніше ведуча та колишня дружина Антіна Мухарського Сніжана Єгорова вкотре оскандалилася, повідомивши у мережі про політичні погляди, зокрема підтримку Володимира Путіна, та отримала реакцію від відомих українців.

Як відомо, у себе на сторінці в Facebook Єгорова публічно підтримала політику президента РФ Володимира Путіна і заявила, що українцям слід «очистити мозок від темної сторони свідомості». Також Єгорова образливо висловилася щодо української влади та закликала земляків подивитися відео з главою РФ на пропагандистському ресурсі.

Пізніше донька Сніжани Єгорової ведуча денного шоу «Твій день» на 1+1, акторка Анастасія Ровінська прокоментувала заяви своєї мами.

Источник материала
Поделиться сюжетом