Олена Зеленська розповіла, чому почала правильно харчуватися, і як на це вплинув чоловік: "Важче і ширше"
Олена Зеленська розповіла, чому почала правильно харчуватися, і як на це вплинув чоловік: "Важче і ширше"

Олена Зеленська розповіла, чому почала правильно харчуватися, і як на це вплинув чоловік: "Важче і ширше"

Перша леді України, Олена Зеленська вирішила розповісти свою особисту історію про здорове харчування. Як вона сама до цього прийшла.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона розповідає про свої досягнення для країни.

Цього разу вона поділилася особистою історією. Олена Зеленська постійно говорить і пише про те, що правильно харчуватися необхідно кожному, але, при цьому сама до цього прийшла не відразу.

"Розповідаю. Як і більшість з нас, прийшло в здорове харчування не відразу (про що зараз шкодую). Після народження дочки я, як і багато жінок, виявилася дещо важче і ширше, ніж раніше. 🙂 Вирішила, що регулярні заняття спортом швидко виправлять ситуацію, і я знову буду дивитися в дзеркало із задоволенням. Не змінювала раціон, їла все, що хотілося. Пройшов рік ... вправи набридли, мотивація зникла, кілограми – ні" - почала свою розповідь перша леді.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Після цього Олена Зеленська звернулася до консультанта по схудненню, який прописав їй жорстку дієту, мінімальні порції, і розпланував раціон на весь тиждень. Всього три місяці роботи над собою, і жінка знову була задоволена собою-мінус 10 на вагах.

За цей час вона навчилася пити по півтора літра води кожен день, і ця звичка збереглося донині.

Але, на цьому історія не закінчилася. Разом із зайвими кілограмами пішла і енергія, тонус, а також гормональний баланс.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Нарешті я усвідомила, що в житті все повинно бути збалансовано. Повинен бути спорт (Фізкультура, те, що подобається, що не набридає, дає енергію і заряджає). Має бути раціональне харчування-без винятку будь-яких продуктів назавжди, повноцінне, розумне. Мені пощастило з чоловіком-він мене підтримує. Тому я привчаю його до здорового харчування, а він мене – до фізкультури. Багато років він мене м'яко підштовхував, я пручалася, знаходила відмовки, але нарешті здалася. І вже більше 10 років я його правильно годую, а він допомагає мені не зупинятися з тренуваннями" - продовжила перша леді.

Нагадаємо, щоОлена Зеленська показала, як приймала першу леді Туреччини Еміне Ердоган

Раніше повідомлялося, що ЕОлена Зеленська зруйнувала міфи про нове шкільне харчування: чи заборонили хліб і цукор

Також, Олена Зеленська після дня народження президента опинилася за тисячі кілометрів від України

Источник материала
loader
loader