"Зеленський здав Харків місяць тому", - Порошенко ошелешив заявою перед судом
"Зеленський здав Харків місяць тому", - Порошенко ошелешив заявою перед судом

"Зеленський здав Харків місяць тому", - Порошенко ошелешив заявою перед судом

Колишній український президент Петро Порошенко 11 лютого виступив перед багатотисячним натовпом прихильників біля будівлі Київського апеляційного суду.

Ексглава держави звернувся із закликом до всіх демократичних сил до об'єднання для відсічі президенту країни-агресора Володимиру Путіну і не забув "уколоти" нинішнього українського лідера Володимира Зеленського. Трансляція його виступу доступна в Youtube.

Висловлювання Петра Порошенка про Володимира Зеленського

Говорячи про нинішню владу, зокрема, президента Володимира Зеленського, ексглава України зазначив, що вони бояться правди і мають намір залякати його з прихильниками, однак, як політик запевнив: "Ми їх не боїмося".

Петро Порошенко перед засіданням суду виступив перед прихильниками

Також глава "Європейської солідарності" заявив, що для відволікання уваги від судового процесу Зеленський поїхав на засідання РНБО в Харкові.

"Той самий Харків, який він місяць тому здав росіянам" - нагадав політик, поставивши риторичне запитання, як Зеленський буде дивитися в очі харків'янам сьогодні.

При цьому Порошенко визнав, що його політсилі як державникам доведеться спільно з владою, зосередженою в руках "цієї неадекватної особи" робити кроки для об'єднання держави.

Заклик Порошенка до об'єднання політичних сил

У своєму виступі Порошенко закликав відкласти внутрішні розбірки через важливість об'єднання:

"Я тут перед цим судилищем закликаю всі демократичні опозиційні сили відкинути амбіції, відкинути власні рейтинги. Відкинути все і об'єднатися" - сказав політик, додавши, що тільки в разі об'єднання України можна дати відсіч Путіну, зупинити його і принести в країну мир.

Раніше ми писали, що Порошенко відреагував на пропозицію Путіна про політичний притулок: "розберемося".

Нагадаємо також, що Лукашенко заявив, що Україна, Білорусь і Росія незабаром стануть однією "союзною державою".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом