Бенкет під час чуми: з'явилися фото, як розкішно Ігор Коломойський відзначив день народження
Бенкет під час чуми: з'явилися фото, як розкішно Ігор Коломойський відзначив день народження

Бенкет під час чуми: з'явилися фото, як розкішно Ігор Коломойський відзначив день народження

13 лютого, напередодні Дня всіх закоханих, відомий український олігарх Ігор Коломойський відзначив своє 59-річчя. Він влаштував святкування в кращому комплексі Дніпра.

Подробиці пише видання "Антикор".

Оренда найдорожчого банкетного залу

Відомо, що Ігор Коломойський святкував день народження в місті Дніпро. Олігарх орендував найдорожчий і фешенебельний банкетний зал, який розташований в комплексі "Мінора". Там також розміщений готель з досить дорогими апартаментами, а загальна площа будівлі - 50 тисяч квадратних метрів.

Ігор Коломойський гучно відсвяткував день народження в Дніпрі. Комплекс "Мінора"

Підготовка до свята почалася ще вдень. Вхід в комплекс охороняли небезпечного виду чоловіки, не підпускаючи нікого зайвого близько до будівлі. Значно посилили запобіжні заходи: як з'ясувалося, протягом доби в "Мінорі" працювали камери відеоспостереження, датчики руху і чотири стаціонарних поста охорони.

Пристрасті Коломойського

Повідомляється, що всього на день народження олігарха прибуло приблизно півсотні гостей. Велика частина з них прибувала в Дніпро приватними рейсами і в супроводі охорони.

На святкуванні 59-річчя Ігоря Коломойського в "Мінору" з'їхалося близько 50 осіб

Зауважимо, раніше Ігор Коломойський любив відзначати дні народження закордоном. Наприклад, великий бенкет він влаштував на честь ювілею, в 2018 році, коли йому виповнилося 55 років. Тоді дія відбувалася в Женеві (Швейцарія), а привітати іменинника приїхав нинішній президент України Володимир Зеленський.

Відтоді як на Коломойського відкрили кримінальну справу в Америці, він безвилазно сидить в Україні і навіть не думає про закордонні поїздки.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що повітряний простір над Україною не закривають, але є проблема.

Також ми писали, що "Ми сра*и на всі їхні санкції", - посол Росії дав відповідь на погрози заходу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом