Монастирський, нардепи та журналісти потрапили під обстріл російських бойовиків
Монастирський, нардепи та журналісти потрапили під обстріл російських бойовиків

Монастирський, нардепи та журналісти потрапили під обстріл російських бойовиків

Монастирський, нардепи та журналісти потрапили під обстріл російських бойовиків - Фото 1
Монастирський, нардепи та журналісти потрапили під обстріл російських бойовиків - Фото 2
Снаряди падали за 300 метрів від місця, де перебували міністр і журналісти.
Монастирський, нардепи та журналісти потрапили під обстріл російських бойовиків - Фото 3
Монастирський, нардепи та журналісти потрапили під обстріл російських бойовиків - Фото 4

У суботу, 19 лютого, артилерія бойовиків обстріляла Новолуганське Донецької області під час візиту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського і групи міжнародних журналістів.

Як повідомив з місця подій кореспондент «Радіо Свобода» Мар’ян Кушнір, спочатку бойовики вдарили з мінометів, згодом почалися артобстріли, снаряди падали за 300 метрів від місця, де перебували міністр і журналісти.

Радник голови МВС Антон Геращенко уточнив, що під обстріл потрапили журналісти CNN, FOXnews, Washington Рost, New York Times, Voice of America.

Під обстріл потрапила і група нардепів з представниками іноземних ЗМІ, які прибули в зону проведення операції Об’єднаних сил. 

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, який був серед депутатів, записав відео, на якому повідомив, що група перебувала біля позицій ЗСУ у Новолуганському, коли стався обстріл, «укрилися в бліндажі». Внаслідок обстрілу ніхто з нардепів і журналістів не постраждав.

18 лютого ватажки терористів «ДНР» і «ЛНР» оголосили про евакуацію жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей до Росії. Російські ЗМІ розповсюджують фейки про нібито «наступ» ЗСУ. Україна офіційно спростувала повідомлення російської пропаганди про нібито «наступ» ЗСУ.

Фото: МВС України

Теги по теме
российская агрессия Слуга народу
Источник материала
loader
loader