Співмешканець убив маленького сина своєї дівчини, а довічне дали їй
Співмешканець убив маленького сина своєї дівчини, а довічне дали їй

Співмешканець убив маленького сина своєї дівчини, а довічне дали їй

Хлопець Ребекки Хоуг вбив її дворічного сина, поки вона була на роботі, але вбивцею визнали саме її.

Жінку засудили до довічного ув'язнення умовно і 16 місяців в'язниці - з урахуванням вже минулого часу, їй належить провести за гратами 13 місяців. Подробиці історії повідомляє BBC.

Обставини трагедії

Вночі 1 січня 2020 року Ребекка Хоуг прийшла додому після зміни в казино Оклахоми, в якому була офіціанткою, лягла в ліжко до дворічного сина Райдера і свого хлопця і незабаром заснула. Вранці поруч з собою жінка виявила бездиханне тіло сина, а бойфренда Крістофера Трента вже не було в будинку. Вона в паніці зателефонувала правоохоронцям.

Ребекка Хоуг з сином Райдером

Судячи з кадрів з натільної камери прибулих на місце рятувальників швидкої допомоги, жінка робила спроби привести дитину до тями, але марно - смерть її сина підтвердили в медустанові, куди він був доставлений.

Як з'ясувалося пізніше, дитина померла в результаті травми, завданої тупим предметом, а за доказами з будинку, де жила Хоуг з Трентом, стало відомо, що в гіпсокартоні стіни виявилася пасмо волосся Райдера.

Хоуг стверджувала, що їй нічого про це не було відомо. Вона намагалася додзвонитися Тренту, але він не відповідав, як і ні на жодне її текстове і голосове повідомлення. Через 4 дні співробітники поліції виявили Трента мертвим в горах Вічіта. Він скоїв суїцид. Пізніше прокурор зробив висновок, що саме Трент вбив Райдера. На дереві поруч з місцем виявлення трупа чоловіка правоохоронці помітили вирізану фразу: "Ребекка не винна".

Чому невтішну матір засудили за смерть сина від рук бойфренда?

Після того, як правоохоронці знайшли труп Трента, хід розслідування зосередився саме на 29-річній Хоуг. Вона стала обвинуваченою у вбивстві першого ступеня.

Ребекку звинуватили у вбивстві сина

У штаті Оклахома батьки, які не рятували своїх дітей від насильства, можуть стати обвинуваченими в тому ж злочині, що і фактичний злочинець. Не дивлячись на слова Хоуг, що їй не було відомо про знущання бойфренда над дворічним Райдером, присяжні через менше двох годин винесли вирок - довічне ув'язнення умовно і 16 місяців в'язниці.

Судячи з розслідування Buzzfeed, в 2014 році було виявлено не менше 28 випадків в 11 американських штатах , коли матерям виносили вирок в 10 і більше років ув'язнення.

Раніше на MY.UA: тіло чоловіка діставали по частинах: вперше за 60 років біла акула вбила людину.

Читайте також: чоловік загиблої на зйомках Українки Галини Гатчинс подав до суду на Алека Болдвіна.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом