Хороші новини: українське керівництво заздалегідь знало про атаку і підготувалося
Хороші новини: українське керівництво заздалегідь знало про атаку і підготувалося

Хороші новини: українське керівництво заздалегідь знало про атаку і підготувалося

Позитивні новини підніс український блогер та експерт, співробітник Головного управління розвитку та супроводу матеріального забезпечення Збройних сил Сергій Місюра.

Про це він написав на особистій сторінці в Facebook.

Допомогли дані розвідки

Сергій Місюра є, крім усього іншого, співробітником інформаційного агентства"АрміяInform". Він підтвердив читачам соціальної мережі не тільки інформацію про відбиття міста Щастя в Луганській області, знищення моста через Сіверський Донець і великі втрати російської армії, а й розповів про удар по українських аеропортах.

Експерт і блогер Сергій Місюра розповів, що українське командування знало заздалегідь про бомбардування аеропортів завдяки розвідданим

За словами Місюри, ще раніше українська розвідка надала командуванню і владі країни дані про те, що з боку агресора плануються удари балістичними ракетами по всіх ключових аеропортах і аеродромах. Але за підсумком жоден літак не був знищений. Як таке сталося?

Армія РФ нечисленна для захоплення України

О 5 ранку Україна зазнала атаки з повітря, але не був втрачений жоден літак. Врятувати повітряний транспорт вийшло завдяки розвідданим: всі судна були "підняті в небо і на момент 5 ранку і перших ракет - знаходилися в повітрі". Саме обізнаність вищого керівництва про підготовлювані нальоти допомогла уникнути втрат.

Прес-секретар Володимира Зеленського-Сергій Никифоров-заявив про те, що кількості армії РФ не вистачить для повномасштабного захоплення України

Зауважимо, на нещодавньому брифінгу виступив прес–секретар президента Володимира Зеленського - Сергій Нікіфоров. Він заявив, що та кількість військ і техніки, якими зараз володіє Россія, "недостатня для окупації України". За його словами, розрахунок йде на створення паніки.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Хто готовий і вміє тримати зброю": Олексій Резніков просить вступати в тероборону.

Також ми писали, що українські війська відбили місто Щастя: як допомогти нашим військовим.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом