Представлений Oppo Find X5 Lite
Представлений Oppo Find X5 Lite

Представлений Oppo Find X5 Lite

Разом з флагманами Find X5 та Find X5 Pro, планшетом Oppo Pad та бездротовими навушниками Enco X2 компанія Oppo представила смартфона Find X5 Lite. Хоча нічого нового в цій моделі немає: по суті, Find X5 Lite – це раніше представлений Reno 7 5G.

«Новинка» отримала екран діагоналлю 6,43 дюйма з роздільною здатністю Full HD+, кадровою частотою 90 Гц та захистом у вигляді загартованого скла Gorilla Glass 5. Врізана фронтальна камера – з 32-мегапіксельним датчиком та об’єктивом з кутом огляду 85°.

OPPO Find X5 Lite

В основі апаратної платформи лежить SoC MediaTek Dimensity 900, програмна платформа Android 12 з інтерфейсом ColorOS 12.1. Обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам’яті – 8 та 256 ГБ відповідно. Технологія RAM Expansion дозволяє збільшити об’єм ОЗУ шляхом створення віртуального розділу об’ємом 5 ГБ у флеш-пам’яті смартфона.

Основна камера представлена ​​датчиками роздільною здатністю 64, 8 (з надширококутним об’єктивом з кутом огляду 119°) та 2 (для зйомки макро) мегапікселів. Ємність акумуляторної батареї становить 4500 мА·ч, вона повністю заряджається за допомогою зарядного пристрою потужністю 65 Вт за 31 хвилину. Дата початку продажів Oppo Find X5 Lite не оголошено, але вартість вже названа: 480 євро. Джерело

Источник материала
loader
loader