11 вагомих переваг iPhone перед іншими смартфонами
11 вагомих переваг iPhone перед іншими смартфонами

11 вагомих переваг iPhone перед іншими смартфонами

Насправді, як вважає автор статті, iPhone може виявитися однією з найкращих покупок. Чому – відповідь у матеріалі.

На думку автора статті, iOS – найбільш комфортна для повсякденних завдань операційна система. Тому iPhone може стати одним з ваших кращих придбань у житті, пише користувач. І доказ тому – 11 пунктів.

  1. Швидкість та стабільність роботи. Так, сьогодні є багато смартфонів, що перевершують за характеристиками iPhone. Однак пристрої Apple добре оптимізовані, завдяки чому їм не потрібно для швидкої роботи мати потужні комплектуючі. Справа в тому, що процесори iPhone виготовляють саме для iOS.
  2. Дизайн та якість складання. У iPhone унікальний і відомий дизайн, елементи якого інші виробники часто починають копіювати.
  3. Просте управління. Для того щоб розібратися у всіх функціях iPhone та особливостях його інтерфейсу, не потрібно витрачати багато зусиль. При цьому на Android-смартфонах за замовчуванням встановлені різні марні віджети, які потрібно відключати самостійно.
  4. Високий рівень безпеки. Наприклад, ніхто не розблокує вашого iPhone без вашого відома. Також усі дані на пристрої не можуть бути викрадені.
  5. Постійні оновлення. Кожна нова версія iOS надає все більше можливостей користувачам. При цьому виробники швидко шукають та виправляють різні помилки, що виникають у власників апаратів.
  1. Актуальність. Навіть старий iPhone можна продати за хорошу ціну. А ось, наприклад, Huawei через кілька років вже знецінюється до 80 відсотків.
  2. AppStore. На Android в Google Play завантажити свою програму може будь-який розробник, при цьому сама програма ніяк не перевіряється. У AppleStore ж програма спочатку має пройти додаткову перевірку.
  3. Apple Pay. За замовчуванням в iPhone встановлено програму для банківських карток. Також безконтактну оплату можна проводити за допомогою натискання однієї кнопки, а підтверджувати оплату – за допомогою Face ID.
  4. iCloud. На Android-пристроях потрібно завантажувати додаткову програму для перенесення файлів у хмару, а на iPhone цього не потрібно. Крім того, в базовій версії iCloud можна отримати 2 ГБ пам’яті, а при підключенні iCloud+ – 2 ТБ.
  5. Додаткові аксесуари. Майже скрізь можна придбати як чохли, так і навушники, бездротові зарядки тощо. для iPhone.
  6. Екосистема Apple. Всі пристрої Apple, які у вас є, ви можете зв’язати між собою за допомогою акаунта в iCloud.
Источник материала
loader
loader