Піар не вдався: солдат попросив Петра Порошенка не заважати, а повернутися в політику
Піар не вдався: солдат попросив Петра Порошенка не заважати, а повернутися в політику

Піар не вдався: солдат попросив Петра Порошенка не заважати, а повернутися в політику

Україна під час воєнного стану познайомилася з багатьма гідними людьми, що сидять на керівних посадах. Вони здивували своєю відданістю країні і безстрашністю перед російськими окупантами. Але п'ятому президенту України Петру Порошенку не вдалося стягнути довіри громадян.

Політика попросили не заважати солдатам і відмовилися вітати, що відображено на відео.

Піар на порятунку мирних жителів

За останні кілька днів тільки ледачі люди в мережі не обговорили, як сім'я Петра і Марини Порошенко намагається пропіарити себе, показуючи беззавітну підтримку звичайним громадянам країни. По інтернету поширилися фотографії, як подружжя у складі 206-го батальйону територіальної оборони евакуюють людей з міста Ірпінь до Києва.

Зауважимо, цей батальйон був створений в тому числі силами партії "Європейська солідарність", туди входять багато депутатів, а також ветерани російсько-української війни. Серед них - колишній голова Верховної Ради Андрій Парубій, народний депутат Володимир В'ятрович та інші медійні особистості.

Також автобуси, які евакуювали людей, були створені на базі політичної партії, під шефством Петра Порошенка.

Повертайтеся в політичний вектор

Незважаючи на те, що, за словами колишнього президента, його разом з рятувальною групою зустрічають зі сльозами на очах і словами подяки, 20-секундне відео з місця подій відкрило зовсім іншу картину. Солдати, що знаходяться в місті, попросили Петра Порошенка мало не прямим текстом не плутатися під ногами, тобто – не заважати їх безпосередній роботі, а повернутися в політичний вектор, де у того більше досвіду і знань.

Більш того, один з мирних жителів взашалі відмовився вітати президента і подати йому руку. Наскільки правдоподібними є слова про безмірну вдячність і зустрічі зі сльозами на очах, залишається загадкою.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що глава Мінкульту Ткаченко представив довідник для волонтерів про допомогу нашим захисникам.

Також ми писали, що "Будував дороги в Одесі, їздив до Харкова": Саакашвілі розповів, кого підтримує у війні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом