Бізнесмен оголосив нагороду в $100 000 за голову Наталії Поклонської, яка приїхала в Херсон
Бізнесмен оголосив нагороду в $100 000 за голову Наталії Поклонської, яка приїхала в Херсон

Бізнесмен оголосив нагороду в $100 000 за голову Наталії Поклонської, яка приїхала в Херсон

У Херсонську область у складі окупаційних військ приїхала одна з головних зрадниць України, експрокурор Криму, нинішня депутат Державної думи РФ Наталія Поклонська - під виглядом надання "гумманітаної допомоги".

Народний депутат Олексій Гончаренко закликав її затримати і передати до суду, написавши відповідне звернення до співгромадян у Telegram.

Звернення Олексія Гончаренко

Нардеп, звернувшись до місцевих жителів Херсонщини, запропонував їм взяти участь в сафарі і зловити Наталію Поклонську, яку назвав "тварюкою", яка зрадила Україну заради житлоплощі в Москві.

"Їздить з окупантами на Херсонщину. Поки її співучасники зривають евакуацію в Сумах і Маріуполі, ця падаль ліпить з себе великого філантропа" - пише Гончаренко і додає, що Поклонська закупила уцінених товарів у "П'ятірочці" заради піару.

"Видно, що няш-мяш не очікує удару" - додає нардеп, припустивши, що Поклонську могли запевнити в гарантованій безпеці, хоча для РФ властиво кидати своїх.

Олексій Гончаренко

Також політик супроводив публікацію фотографією зрадниці-"благодійниця".

"Сафарі оголошується відкритим", - звернувся до українців Гончаренко.

Примітка

Зазначимо, що український бізнесмен Сіяр Куршутов раніше також оголосив нагороду в 100 тисяч доларів за голову Поклонської.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що глава Мінкульту Ткаченко представив довідник для волонтерів про допомогу нашим захисникам.

Також ми писали, що піар не вдався: солдат попросив Петра Порошенка не заважати, а повернутися в політику.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом