"*бать ти гнида": Астаф'єва висловилася про Тодоренко, яка мовчить про війну РФ проти України
"*бать ти гнида": Астаф'єва висловилася про Тодоренко, яка мовчить про війну РФ проти України

"*бать ти гнида": Астаф'єва висловилася про Тодоренко, яка мовчить про війну РФ проти України

Співачка і актриса Даша Астаф'єва, яка на початку вторгнення Росії в Україну стала однією з волонтерів, із засудженням прокоментувала публікацію уродженки Одеси Регіни Тодоренко, яка влаштувала розбір гардеробу в Instagram.

Переглянути свої модні луки ведуча вирішила 9 березня, в день обстрілу окупантами пологового будинку в Маріуполі. Дашу Астаф'єву обурило, як зірка може займатися такою нісенітницею, коли в Україні відбуваються настільки жахливі речі, у зв'язку з чим вона емоційно прокоментувала сторіс Тодоренко у своєму Instagram-мікроблозі.

Реакція Астаф'євої на недоречну публікацію Тодоренко

Даша Астаф'єва, яка зараз знаходиться в Києві і займається готуванням їжі для територіальної оборони, звернувшись до Регіни Тодоренко в своєму Instagram Stories, назвала ту "гнидою".

Астаф'єва відреагувала на пост Тодоренко

Також співачка поділилася з користувачами мережі скріншотом сторінки ведучої, звинувативши її в недоречному розборі гардеробу і злочинному мовчанні, "коли вбивають цілі міста людей, країну і частину світу, в які ви більше ніколи, сподіваюся, не повернетеся".

Слідом за Тодоренко Астаф'єва звернулася до всіх українців, які живуть і працюють в Російській Федерації, всх тих, хто також мовчить про те, що відбувається в Україні. Співачка заявила, що вони "такі ж тварі, як ті, що приходять сюди, щоб вбивати мирних людей", і запевнила, що прощення їм немає, для українського народу вони мертві.

Астаф'єва звернулася до українців, які живуть в РФ

"Мені соромно, що колись я з вами віталася і знала вас", - зазначила Астаф'єва.

Примітка

Чоловік Тодоренко - російський співак Влад Топалов. На початку війни Регіна не наважилася уточнити у своєму повідомленні, хто саме обстрілює мирне населення України і звідки летять ракети в бік нашої держави.

Вона також не стала згадувати Володимира Путіна.

Раніше на MY.UA: "Які покидьки!": Андрій Данилко розгромив українських артистів, які виступають у РФ.

Ще нагадаємо: YouTube-канал Юрія Дудя "вДудь" визнали екстремістським.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом