"Іншого шляху немає": Геращенко розповів, коли закінчиться війна з Росією
"Іншого шляху немає": Геращенко розповів, коли закінчиться війна з Росією

"Іншого шляху немає": Геращенко розповів, коли закінчиться війна з Росією

За словами радника глави Міністерства внутрішніх справ Антона Геращенка, існує тільки один спосіб повністю перемогти російських окупантів.

Також політик розкрив найближчі плани РФ. Відповідні заяви Геращенко прозвучали в ході його інтерв'ю для "України 24".

Детальніше про заяви Геращенко

Згідно з припущенням Геращенко, Україні не варто розраховувати на вступ Заходу в збройне протистояння з Російською Федерацією. Однак є надія на постачання систем ППО більш потужних, ніж переносні "Стінгери".

Також політик визнав, що українцям потрібно "перемолоти 2/3 російської військової машини", тоді як поки що експерти повідомляють про 30% знищених бойових сил РФ.

"Потрібно мінімум 2/3. Через це загине величезна кількість наших героїв і мирних жителів. Але іншого шляху немає", - заявив Геращенко.

За його словами, агресор не зможе здійснити захоплення Києва, оскільки зараз українським захисникам вдалося зупинити наступ окупантів поблизу столиці і подальше просування російських загарбників неможливе.

"Щоб оточити Київ, необхідно перерізати трасу Київ-Одеса, перерізати трасу Київ-Черкаси і вийти до Дніпра з усіх боків. У них сил на це немає і не буде", - пояснив політик.

ЗСУ здатні зупинити армію РФ

Також Геращенко висловив упевненість в тому, що російським військам не вдасться досягти успіху і в інших основних цілях, оскільки в Маріуполі українці не здадуться, та й спроба російських окупантів оточити угруповання ЗСУ на Донбасі виявиться безрезультатною.

ЗСУ успішно відбиває агресію ворога на Донбасі

"Вони живлять надії, але цього не буде, тому що у нас є сили, щоб цього не допустити", - сказав він.

Раніше на MY.UA: історична паралель: маршал Маннергейм розповів, як перемагати Росію.

Також портал MY.UA повідомляв, що Дональд Трамп запропонував бомбити Росію американськими винищувачами з прапорами Китаю.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом