"Де я був ці 8 років": тревел-блогер Антон Птушкін звернувся до росіян
"Де я був ці 8 років": тревел-блогер Антон Птушкін звернувся до росіян

"Де я був ці 8 років": тревел-блогер Антон Птушкін звернувся до росіян

Антон Птушкін, відомий в Україні та Росії тревел-блогер, а також колишній ведучий популярної програми "Орел і решка", звернувся до жителів РФ в шестихвилинному відео.

Воно доступне для перегляду на платформі YouTube.

Де я був ці 8 років?

Саме так називається відео блогера, який розклав по поличках багато аргументів росіян, які як-небудь виправдовують або захищають війну в Україні. За словами Птушкіна, з 2014 року кожен раз, коли подорожував в інші країни, він не мовчав і висловлювався про справжню ситуацію на Донбасі.

Тревел-блогер Антон Птушкін записав шестихвилинне Відео для росіян, намагаючись достукатися до тверезомислячих людей

Доводив світові, що міфи про неонацистів і утиск російськомовних жителів Луганська і Донецька – звичайна провокація для початку воєнної дії і окупації. Блогер сам народився в Луганську, це місце для нього не просто частина України, а Батьківщина, де живуть його близькі та друзі.

І ні там, ні в Києві за російську мову, якою розмовляє Антон, жодного разу не гнобили. "Міфи про утиски російськомовного населення України і про фашистів при владі – це брехня, яку тисячу разів повторили російські ЗМІ. Але від цього вона не стала правдою, а залишилася брехнею", - з гіркотою в голосі заявив мандрівник.

Україна стане сильнішою, хоч і великою ціною

 Далі українець розповів, як сьогодні через усталений міф про утиски росіян руйнуються мирні будинки Харкова і Маріуполя – тих міст, де практично всі люди все життя говорять російською мовою. Але не тільки жителі України стали жертвами війни, яку розв'язав Володимир Путін, а й звичайні росіяни.

На думку Птушкіна, коли закінчиться війна, Україна стане набагато сильнішою як держава, більш європейською і цивілізованою. А ось Росія навпаки відкотитися на багато десятиліть назад. І клеймо окупантів залишиться на десятиліття вперед. Лише громадяни РФ можуть вирішити, чи хочуть вони такої долі для себе, дітей і онуків.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що подробиці втечі сина і онука Софії Ротару з України: скільки вони заплатили.

Також ми писали, що "Іншого шляху немає": Антон Геращенко розповів, коли закінчиться війна з Росією.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом