Рамзан Кадиров наказав своїм бойовикам викрасти українських дітей
Рамзан Кадиров наказав своїм бойовикам викрасти українських дітей

Рамзан Кадиров наказав своїм бойовикам викрасти українських дітей

Лідер Чечні Рамзан Кадиров, імовірно, знаходиться в Україні, хоч достовірних доказів цього немає. Він розробляв план викрадення українських дітей.

Про це заявив екс-заступник глави МВС Антон Геращенко в Telegram.

Викрадення не вдалося

Гаращенко надав відео, яке доводить існування злочинного плану Рамзана Кадирова, а також його провал. У ролику в напівтемному приміщенні знаходиться сам глава Чечні і кілька його поплічників. Вони доповідають, що план по прибуттю в населений пункт і дитячий будинок спрацював на 100%. Але дітей, яких повинні були викрасти, в приміщенні не виявилося.

"Ми запізнилися буквально на кілька годин. СБУшники під виглядом "Червоного Хреста" ввечері підігнали машини. Були зі зброєю. Загнали всіх дітей в ці автобуси і відвезли до Києва", - розповів найманець. Кадиров мовчки вислухав донесення і тільки запитав, чи правда те, що дитячий будинок розташовується в кілометрах від столиці України. Йому дали ствердну відповідь.

Геращенко особисто запросив Кадирова до Києва

Ще раніше Антон Геращенко повідомляв, що кадирівці разом зі своїм лідером прибули до України. Але вирішили поховатися в підвалах в далекому Іванкові. Звідти записували промо-ролики, які повинні були налякати мирних жителів і посіяти паніку серед населення. Психологічної атаки не вдалося домогтися.

Антон Геращенко надав докази того, що Рамзан Кадиров намагався викрасти українських дітей з дитбудинку

Геращенко на своєму каналі особисто звернувся до керівника спецназу і запропонував приїхати до Києва, де його радісно зустрінуть: "Покажи себе, Рамзан, а не ховайся, як щур, по підвалах! Не записуй відосики - сядь на танк, йди на Київ! Покажи, що ти мужик. Хоча, який ти мужик. Так, підстилка кремлівська".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що розстріл окупантами колони жінок і дітей на Київщині: у розвідці повідомили нові факти.

Також ми писали, що Білорусь перекидає війська на кордон України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом