Світлана Лобода відмовилася від українського громадянства
Світлана Лобода відмовилася від українського громадянства

Світлана Лобода відмовилася від українського громадянства

Багато російських ЗМІ почали звинувачувати українську співачку Світлану Лободу в тому, що вона відмовилася від громадянства і відправилася відпочивати на берег моря, маючи європейський паспорт.

Про це повідомляє Telegram-канал "НеМалахов".

Сколотила статки в Росії

Коментар щодо Лободи дав музичний продюсер, керуючий партнер Міжнародного концертного агентства "РУ-КОНЦЕРТ" Кирило Чибісов. За його словами, за останні 5 років Світлана змогла сколотити величезні статки на концертній діяльності в Росії. Зароблені гроші допомогли їй стати громадянкою Європейського Союзу.

Світлана Лобода заробила сотні мільйонів євро за концерти в Росії

Вже деякий час Лобода має паспорт Республіки Мальта. Це невеликий курортний острів, який входить в ЄС. За місцевим законодавством, щоб отримати паспорт громадянина, потрібні великі інвестиції. Саме тому Лобода вимагала за свої концерти оплату в євро.

Ллє сльози по Україні на березі моря

За інформацією Telegram-каналу, для набуття громадянства потрібно "купити нерухомість на острові (вартістю від 700 тисяч євро), вкласти мінімум 600 тисяч євро в економіку країни, зробити благодійну пожертву від 10 тисяч євро". Як уточнив Кирило Чибісов, 200-300 мільйонів євро, що зберігаються на рахунку Лободи після виступів у Росії, допомогли їй отримати бажаний паспорт.

Світлана Лобода має паспорт Мальти, і ллє сльози за Україну, живучи на курортному острові

Тому їй, як нікому іншому, легко зараз лити сльози і драматизувати на камеру щодо війни в Україні, перебуваючи на курортному острові і загоряючи на пляжі. Тоді як більшість українських колег залишилися на батьківщині і допомагають країні будь-яким доступним способом.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Моргенштерн зняв кліп проти війни зі зверненням до російських солдатів: "Пиздуйте нахуй звідси".

Також ми писали, що "Вас ні*уя не шкода": російська блогерка від імені всієї РФ звернулася до українців, запис.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом