На сторінці Тіматі з'явилося правдиве відео про війну в Україні: "Вам нахабно брешуть!"
На сторінці Тіматі з'явилося правдиве відео про війну в Україні: "Вам нахабно брешуть!"

На сторінці Тіматі з'явилося правдиве відео про війну в Україні: "Вам нахабно брешуть!"

Поки російський репер Тіматі стабільно відмовляється визнавати війну в Україні, його аккаунт в соціальній мережі ВКонтакте зламали, щоб постити правдиву інформацію про те, що відбувається.

Про це написав Telegram-канал "Тільки нікому".

Може, Тіматі теж прозріває?

Цей виконавець став в Україні показником того, як можна продатися владі і заперечувати очевидне. З початку війни він люто захищає позицію Росії, відмовляючись визнавати війну, бомбардування мирних об'єктів, вбивства населення та інші звірства, які учиняють російські окупанти.

Аккаунт у Вконтекті репера Тіматі зламали і опублікували відео про реалії війни в Україні

Telegram-канал повідомив, що, поки Тіматі спав і бачив райдужні сни, його сторінку в соціальній мережі ВКонтакте зламали. Від його імені був опублікований відеоролик під назвою "Вам нахабно брешуть! Війна Росії проти України!", який показує і розповідає про реальну обстановку в нашій країні.

У коментарях пишуть, що дійсно стався злом аккаунта, але раптом Тіматі прозрів і зрозумів правду? На такий результат можна сподіватися, але не надто впевнено, згадуючи конфлікт з Максом Барських.

Тіматі закликав видаляти пісні Барських з плей-листа

Після того як українських виконавець Макс Барських вирішив остаточно обірвати всі зв'язки з Росією і заявив про відхід з російського музичного ринку, Тіматі захотів підтримати ініціативу співака. Він попросив своїх підписників в мережі видаляти всі композиції Барських зі своїх смартфонів і плей-листів.

"Нехай тепер пробує заробляти гроші в Європі", - уїдливо висловився репер. Власне, інших варіантів все одно немає, оскільки в Росії тепер заробити практично неможливо навіть своїм людям через економічну кризу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Країна злодіїв: Путін і Шойгу підписали указ про вирубку і продаж українських лісів.

Також ми писали, що Світлана Лобода відмовилася від українського громадянства.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом