США попередили про початок найнебезпечнішої фази війни України з РФ
США попередили про початок найнебезпечнішої фази війни України з РФ

США попередили про початок найнебезпечнішої фази війни України з РФ

Для України настає, імовірно, найнебезпечніша фази війни, коли дії російської армії будуть ставати якомога агресивнішими.

Про це пише видання "УНІАН".

Путін розуміє, що війна програна

Свою думку щодо розвитку війни висловив колишній спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер. На думку експерта, до президента Росії Володимира Путіна поступово починає доходити, наскільки катастрофічним є для нього стан справ. 

До Володимира Путіна почало доходити, що війна в Україні для нього програна

Він розуміє, що війна може бути програна, значить, цілком здатний на відчайдушні кроки і накази. Люди через безвихідь вирішуються на останній ривок, але підсилюють спробу, навіть якщо посилюватися нічому. Іншими словами, як сказав Курт Волкер, "Путін знає, що програє, і подвоює агресивні дії, навіть коли його стратегічна позиція слабшає".

Захід повинен об'єднатися сильніше

Таким чином, виходячи з можливості здійснення останнього відчайдушного ривка до наступу, що супроводжуватиметься більш масштабними звірствами і руйнуваннями з боку російських окупантів, Україна повинна готуватися до найнебезпечнішої фази війни. А країнам західного світу потрібно об'єднуватися сильніше, щоб разом протистояти Путіну, але мотивувати український народ боротися за свободу. 

Курт Волкер вважає, що Україна вступає в найнебезпечнішу фазу війни, коли від російських окупантів потрібно остерігатися більшої агресії

Зауважимо, раніше Курт Волкер говорив, що важливо для України довго стримувати російські війська, щоб санкції, введені Заходом, встигли подіяти руйнівно на економіку Росії і окремих особистостей. Тоді б "московські патріотичні лідери усвідомили і зупинили економічні руйнування".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Рамзан Кадиров не в Україні: в Мережу злили відео про його реальне місцезнаходження.

Також ми писали, що експерти пояснили, чому протест Марини Овсяннікової на "Першому каналі" - постановка.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны