Як лідер збірної України Андрій Ярмоленко допоміг чернігівським розвідникам
Як лідер збірної України Андрій Ярмоленко допоміг чернігівським розвідникам

Як лідер збірної України Андрій Ярмоленко допоміг чернігівським розвідникам

Лідер збірної України з футболу і форвард лондонського клубу "Вест Хем" Андрій Ярмоленко вкотре довів свою підтримку Збройним силам, навіть перебуваючи за кордоном.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони на сторінці в Facebook.

Підтримує морально і матеріально

Як тільки почалася військова агресія Росії проти України, 32-річний футболіст виявляв свою стурбованість подіям на Батьківщині. Він неодноразово висловлювався з приводу злочинних дій Володимира Путіна і російської армії, а також піднімав бойовий і моральний дух українських військових мотивуючими словами.

Андрій Ярмоленко допоміг гуманітарним вантажем чернігівським розвідникам

Протягом перших днів Ярмоленко також перерахував на рахунок Збройних сил близько трьох мільйонів гривень, чим теж надав велику допомогу. 13 березня він забив перший гол за "Вест Хем" в англійській Прем'єр-лізі поточного сезону в грі проти "Астон Вілли". Футболіст присвятив гол Україні і не зміг стримати сльози, що створило хвилю бурхливих оплесків по всьому стадіону.

"Ніштяки" для розвідників

На трьох мільйонах Андрій Ярмоленко вирішив не зупинятися. Його рідним містом є Чернігів, який багато днів поспіль потерпає від навали путінської орди. Спортсмен вирішив допомогти міським розвідникам невеликою партією "ніштяків". За це отримав подяку від голови Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслава Чауса.

Голови Чернігівської обласної Військової адміністрації В'ячеслав Чаус подякував Андрію Ярмоленку за підтримку

"Я дуже дякую Андрію Ярмоленку за допомогу, яку він передає сьогодні своєму місту. Ці "ніштяки", які у мене в руках, вони підуть нашим розвідникам. Це те, що їм зараз потрібно. Андрій, спасибі!" - з посмішкою на обличчі і коробками в руках сказав Чаус.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Моргенштерн зняв кліп проти війни зі зверненням до російських солдатів: "Пиздуйте нахуй звідси".

Також ми писали, що "П'ють і їдять нашу смерть": Нагієв перервав мовчання після вторгнення Росії в Україну, відео.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом