Потап закрив рот Олі Бузовій фотографією пораненої в Маріуполі дитини
Потап закрив рот Олі Бузовій фотографією пораненої в Маріуполі дитини

Потап закрив рот Олі Бузовій фотографією пораненої в Маріуполі дитини

Завершити мовчання і висловитися вирішила російська співачка і ведуча Ольга Бузова. На своєму Telegram-каналі вона опублікувала пост, звернений до багатьох українських артистів, на що отримала жорстку відповідь від Потапа.

Свою думку про Бузової артист висловив на сторінці в Instagram.

Премії та ротація на російському ринку

Ольга Бузова вирішила нагадати українським виконавцям, що для них завжди були відкриті двері музичного ринку Російської Федерації. Пісні завжди мали ротацію на радіо і телебаченні, сцена чекала і вітала будь-якого артиста з України. Тоді як росіяни стали персонами нон-грата.

Ольга Бузова нагадала українським артистам, що вони багато років жили за рахунок виступів у Росії, отримували премії і записували спільні пісні

Також Бузова уточнила, що багато співаків і співачок отримували премії, записували спільні композиції з російськими колегами, або співпрацювали в плані продюсування. Тепер же від усього відреклися і зробили співвітчизників Бузової тиранами і фашистами. Наприкінці свого звернення жінка дала зрозуміти, що "життя саме розставить по своїх місцях".

"Ваші ракети розривають наших дітей"

На подібне лицемірство вирішив відповісти відомий в Україні продюсер і репер Потап, він же Олексій Потапенко. Артист зрікся всіх отриманих раніше премій в Росії і записаних пісень, назвав співпрацю помилкою, яка більше ніколи не повториться. Щоб довести несуттєвість слів Бузової, Потап протиставив їм фотографію дитини, яку поранили окупанти в Маріуполі.

Потап присоромив Ольгу Бузову, показавши фотографію закривавленої дитини з Маріуполя, і зрікся всіх премій і пісень

"Ваші ракети розривають наших дітей. Про які премії зараз можна говорити? Про які пісні? Про які нагороди і про яку несправедливість, коли діти втрачають життя", - сказав Потап. І обізвав усіх, хто підтримує Володимира Путіна, тлями і челяддю, яка слухняно слідує за своїм царьком.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Вакарчук заспівав для людей у харківському метро і анонсував концерт на "Металісті".

Також ми писали, що на сторінці Тіматі з'явилося правдиве відео про війну в Україні: "Вам нахабно брешуть!".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом