"Пропаганда виїла їй розум": Ірина Федишин пройшлася по Ані Лорак, яка мовчить про війну
"Пропаганда виїла їй розум": Ірина Федишин пройшлася по Ані Лорак, яка мовчить про війну

"Пропаганда виїла їй розум": Ірина Федишин пройшлася по Ані Лорак, яка мовчить про війну

Українські артисти не мовчать і прямо висловлюють думку про своїх колег, яких живуть і працюють в Росії, але не коментують війну, не дивлячись на глибоке коріння і прихильність до рідної країни.

Тепер вирішила взяти слово співачка Ірина Федишин.

Ані Лорак відмовчується

Колись улюблена і шанована по всій Україні артистка Ані Лорак вже 8 років живе і працює в Росії. Про неї давно вже ніхто не думає як про українку, проте, коли почалася війна, багато хто очікував реакції і підтримки для рідної країни, в якій досі живуть рідні та друзі співачки. Але жінка тільки виклала невеликий пост в Instagram, в якому закликала зупинити трагедію, не називаючи при цьому ні її винуватця, ні справжню причину вторгнення.

Ірина Федишин засудила Ані Лорак за мовчання щодо війни в Україні

Про це вирішила висловитися Ірина Федишин, яка всіма силами допомагає своєму народу і армії в нелегкі часи. Зокрема, шиє маскувальні сітки, робить пожертви на рахунок армії. В інтерв'ю з журналістом Ростиславом Калацінським Федишин назвала Ані Лорак "жертвою російської пропаганди".

Український народ не пробачить

На думку Ірини, її співвітчизниця просто хоче всидіти на двох стільцях, як робила це з 2014 року. Але зараз вже не вийде відсидітися осторонь, коли гинуть українські мирні жителі і діти. Така мовчазна зрада сьогодні розцінюється як співучасть у злочинній війні, Україна і суспільство ніколи не пробачать Лорак за таку позицію.

Наостанок Федишин зазначила: співачці промили мізки за останні роки, як і більшості жителів Росії. "Російська пропаганда виїла їй розум. Вона для мене не українка", - різко зазначила артистка.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Іди за російським кораблем": Катя Осадча послала українську співачку MARUV далеко і надовго.

Також ми писали, що Дмитро Комаров показав зруйнований окупантами будинок: "Сніданок, який не встигли доїсти".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом