"Ігорьок, не сци": як українка доводить до істерик російських продажних зірок
"Ігорьок, не сци": як українка доводить до істерик російських продажних зірок

"Ігорьок, не сци": як українка доводить до істерик російських продажних зірок

Українська журналістка і піарниця Анна Салата у зв'язку з війною, розпочатою РФ проти України, знайшла свій спосіб боротьби з окупаційною владою Кремля: шляхом розіграшу російських артистів, що підтримують вторгнення РФ в мирну сусідню державу.

Якими були ці пранки і хто з російських знаменитостей вже відреагував на них, піар-менеджер, яка створила Telegram-канал "Я вам пишу!" розповіла виданню Obozrevatel.

Кого із зірок російського шоу-бізнесу розіграла Салата?

  • Дану Борисову: так, Салата відправила зірці жартівливе повідомлення про її екскоханого, олігарха з РФ Олексія Морозова, який нібито розплачувався з нею грошима за різноманітні сексуальні втіхи. Цим Салата зачепила російську телеведучу, і вона написала відповідь. Далі Салата відправила Борисовій повідомлення про життя українців після вторгнення російських окупантів, звернувшись до ведучої словами: "Дана, ви були в Україні і заробляли гроші, ви любили нашу країну, а тепер вірите, що Росія права?". Однак у відповідь Борисова заявила про незмінність своєї думки та подальшу підтримку політики окупаційної РФ.
Листування з Даною Борисовою
  • Стаса Михайлова: Салата написала повідомлення співакові, колись улюбленцю українських жінок, який зараз поставив на аватарку фото президента Росії Володимира Путіна. Піар-менеджер представилася однією з його фанаток з Німеччини, що входять до складу вигаданої організації "Fuhrermutter":  "Росія-новий Третій рейх! А Володимир Путін - наш новий Адольф Гітлер! Хочемо покликати вас на закриту вечірку "Фашизм – наше майбутнє" за будь-який гонорар", - написала вона, пообіцявши, що шанувальниці в таємниці перевезуть його через закритий для росіян кордон Німеччини. На повідомлення надійшла реакція дружини співака: вона опублікувала послання в своєму Instagram, зазначивши, що німецька прихильниця пише з українського номера, який також розкрила в сторіс. Салата підколола жінку: "Ірина, а чого ви читаєте повідомлення свого чоловіка? Невже у ваших стосунках немає довіри?"
Повідомлення Салати Михайлову
  • Яну Рудковську: російська ведуча отримала від Анни Салати пропозицію про показ фільму, в якому розповідатиметься про те, що відбувається в Україні. Піарниця запропонувала, щоб в кінотеатр "запросили" тисячі трун з російськими військовими;
  • менеджера Тіни Канделакі: ведуча раніше висловлювала підтримку владі Росії і війні проти України. Піарниця відправила повідомлення  концертному директору Канделакі, представившись фанаткою фашизму - правнучкою Гітлера Анною Фурією, але той не відповів;
  • Ігоря Ніколаєва: співак представляє партію "Єдина Росія". Салата надіслала йому оновлений варіант пісні "5 причин".
Новий варіант пісні "5 причин" від салати

    Інші "жертви" Салати

    Крім зазначених зірок РФ, Салата розігрувала в повідомленнях ще багатьох проросійських знаменитостей: Олега Газманова, Філіпа Кіркорова, Ольгу Бузову, групу "Любе" і Миколу Баскова.

    Раніше ми писали, що Емі Шумер запропонує Володимиру Зеленському участь у церемонії вручення премії "Оскар".

    Читайте також: Зарицька, Дурнєв, Павлик та інші: хто з українських зірок переїхали через війну.

    Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

      Источник материала
      Автор статьи
      Екатерина Танчик
      Редактор новостей
      Поделиться сюжетом