"Путін в сказі": Геращенко розповів, як Лукашенко підставив Кремль з Україною
"Путін в сказі": Геращенко розповів, як Лукашенко підставив Кремль з Україною

"Путін в сказі": Геращенко розповів, як Лукашенко підставив Кремль з Україною

Радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко в черговий раз обдурив главу Кремля Володимира Путіна, оскільки не виконав обіцянку про напад на Україну до 21 березня.

Відповідний пост Геращенко розміщений на його сторінці в Facebook.

Що відомо про обіцянку Лукашенка Путіну?

За словами Геращенко, в ході зустрічі в Кремлі Лукашенко пообіцяв "фашистському диктатору" Росії Володимиру Путіну, що білоруські військовослужбовці почнуть наступ на Україну в найближчі терміни, назвавши 21 березня крайньою датою.

Фрагмент поста Геращенко

Радник глави МВС пояснив, що саме з цієї причини днями з Києва повністю евакуювали залишки дипломатичної місії Білорусі.

"Путін в сказі!" - запевнив Антон Геращенко, зазначивши, що Лукашенку ставили завдання здійснити наступ на місто Львів через територію Волині, щоб захопити всі дороги, що ведуть до Євросоюзу, і по яких в Україну здійснюють поставку зброї зі Сполучених Штатів, Великобританії, ЄС.

Путін розраховував на допомогу Лукашенку у війні проти України

За словами політика, Путін став ще більше розраховувати на цю допомогу Білорусі у зв'язку зі схваленням американським Конгресом підтримки Україні на суму в понад 13 млрд доларів, включно з 9 тис. протитанкових комплексів "Javelin", що перевершило кількість всіх танків, САУ і бронемашин російської загарбницької армії.

Що чекає на Лукашенка за порушену обіцянку Путіну: думка Геращенко

Зараз, згідно з інформацією Геращенко, оточення Путіна опрацьовує варіанти того, як насильно усунути Лукашенка від влади. З цією метою запланований переворот, який організовують спецслужби РФ разом з агентами в КДБ і ЗС Білорусі.

Геращенко додав, що Україна зацікавлена в провалі плану РФ про такий переворот, адже тоді Лукашенко і далі продовжить зволікати і не стане вторгатися в Україну.

Раніше ми писали, що Путін змінив тактику ведення війни в Україні: в чому полягає "план Б"?

Також читайте: смерть Путіна: еліта Росії вирішує, як вбити президента і вже знайшла йому заміну.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом