Росія планує силою утримувати громадян РФ в окупованому Криму
Росія планує силою утримувати громадян РФ в окупованому Криму

Росія планує силою утримувати громадян РФ в окупованому Криму

Влада Російської Федерації планує силою утримувати своїх громадян на території окупованого півострова Крим, щоб ті не втекли назад до Росії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці в Facebook.

Росіяни стали заручниками в Криму

За інформацією, що надійшла від ГУР Міноборони, Росія намагається всіма силами перешкоджати масовому поверненню своїх громадян з Криму. Щоб зупинити потік людей, буде перекритий Кримський міст, що веде до російського кордону, за допомогою блокування співробітниками Росгвардії. Також планується обмежити росіянам користування поромами і літаками, якими вони також могли повернутися в РФ.

Кримський міст, пороми і літаки будуть заблоковані для росіян, які захочуть покинути окупований Крим

Таким чином, приблизно 600 тисяч громадян Росії стануть заручниками Криму. Формально така процедура утримання пояснюється спробами вберегти країну від проникнення українських диверсантів. І щоб уникнути можливих терористичних атак. Але ГУР пояснює заборону на повернення по-іншому.

Починається паніка серед населення

Головне управління розвідки повідомляє, що за допомогою заборони влада РФ намагається приховати панічні настрої серед своїх громадян, які незаконно проживають в окупованому Криму. Після того як Росія вторглася в Україну і почала війну, спостерігається тенденція масового повернення росіян з півострова.

Зупиняти потік громадян Росії з Криму буде Росгвардія

В основному це члени сімей російських офіцерів, правоохоронців і представників окупаційної адміністрації Севастополя. Всі вони "терміново продають нерухомість, змінюють реєстрацію місця проживання, виводять з півострова бізнес і активи". Як завжди, за допомогою сили і утримання влада РФ хоче укрити правду про те, що відбувається.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що можуть вбити свої ж: Путін виступав в "Лужниках" з 6-метрової захисної клітини.

Також ми писали, що "Путін в сказі": Геращенко розповів, як Лукашенко підставив Кремль з Україною.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом