OnePlus працює над складаним смартфоном
OnePlus працює над складаним смартфоном

OnePlus працює над складаним смартфоном

Для тих, хто не знає, OPPO та OnePlus (наряду з Realme і Vivo) приєднаний до BBK Electronics. Слідом за тим, для OnePlus має сенс випустити складний смартфон, схожий на OPPO Find N, дебютував у грудні минулого року. Однак на цей час немає інформації про терміни запуску складного OnePlus.

Згідно з прошлым звітом, в цьому році OnePlus випустив п’ять смартфонів, однак у списку не входить бренд першого складного пристрою. З моменту дебюту OPPO Find N в кінці минулого року пристрій ще не з’явилося на світовому ринку. Он обмежений тільки Китаем. Другий бренд, принадлежащий BBK Electronics — Vivo — збирається випустити свій перший складний смартфон Vivo X Fold на родині 11 квітня.

Це встановлює тільки OnePlus і Realme без складного смартфона в їх продуктових портфелях. OnePlus також може вивести свій складний смартфон на світовому ринку на відміну від OPPO. OPPO вже об’явила про більш тісну інтеграцію з OnePlus, а соучредитель OnePlus Пит Лау прийняв безпосереднє участь у розробці Find N. Наступні плани OnePlus щодо створення складного смартфона на базі OPPO Find N не повинні залишатися неожиданністю.

У минулому OnePlus і OPPO випустили смартфони з досить багатьма ідентичними характеристиками, при чому остання також об’явила про партнерство з Hasselblad для своєї серії Find X5. Крім того, у нас немає ніякої додаткової інформації про основні характеристики цього передбачуваного складного смартфона. Однак буде цікаво переглянути, змінивши дизайн OnePlus ще більше, щоб він напоминал свою власну ідентичність.

Источник материала
loader
loader