19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Альона Вінницька розповіла про неймовірну привабливість Даніеля Салема: "Такий самець"
Альона Вінницька розповіла про неймовірну привабливість Даніеля Салема: "Такий самець"

Альона Вінницька розповіла про неймовірну привабливість Даніеля Салема: "Такий самець"

Українська співачка Альона Вінницька розповіла, що думає про співведучих "Зіркового шляху", зокрема мова зайшла і за Даніеля Салема. Що думає про колегу співачка розповіла в програмі.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Альона Вінницька розповіла про співведучих "Зіркового шляху", але особливо виділила Даніеля Салема. Вона зазначила, що чоловік володіє неймовірною харизмою, яка приковує до себе жіночі погляди. Співачка додала, що ніколи в житті не бачила такої реакції жінок на чоловіка, як у випадку з Даніелем.

Альона Вінницька, фото з Instagram

Зірка додала, що вважає Даніеля Салема справжнім самцем і ставлення жінок до нього це стократно підтверджує.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube

"Даня (Даніель) - це харизма. Де б він не з'являвся все на нього витріщаються. Тому що він красивий, він харизматичний і я не знаю такий він... я не знаю як це сказати. Для всіх жінок це щось. Я такої реакції жінок на чоловіка мало бачила у своєму житті. Тому що всі жінки просто, вони коли його бачили, щось з ними таке гормональне траплялося. Він як такий самець, дуже такий самець", - сказала Вінницька.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної".

Також наш портал інформував, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".

Нагадаємо, Андрій Бедняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу: "Не вкладається в голові".

Источник материала
Поделиться сюжетом