Біля зернового терміналу в Севастополі помітили сирійське судно
Біля зернового терміналу в Севастополі помітили сирійське судно

Біля зернового терміналу в Севастополі помітили сирійське судно

КИЇВ. 13 травня. УНН. Журналісти помітили біля зернового терміналу в бухті Авліта, яка є частиною великої Севастопольської бухти, на завантаженні сирійський балкер FINIKIA. Про це повідомляє "Крим.Реалії", пише УНН.

Деталі

За даними проекту відстеження розташування суден MarineTraffic, балкер FINIKIA побудований в 2009 році і ходить під прапором Сирії, порт приписки – Латакія. Довжина цього судна 139 метрів, ширина – 25 метрів, валовий тоннаж – 11767 тонн.

Періодично над бухтою в районі зернового терміналу виникає серпанок – так буває під час навантаження зернових культур, зазначає видання.

Додамо

23 квітня уповноважена Верховна Рада України з прав людини Людмила Денісова повідомила, що російські війська вивозять до анексованого Криму зерно з Херсонської області.

Пізніше біля зернового терміналу в бухті Авліта, яка є частиною Севастопольської бухти, було помічено чотири судна-суховантажі.

10 травня українська розвідка повідомила, що росія продовжує вивіз викраденого в Україні зерна на свою територію та в анексований Крим.

Як писав УНН, за повідомленнями міжнародних ЗМІ, 11 травня російське судно з вкраденим українським зерном пришвартувалося біля берегів Сирії. На цю інформацію відреагував міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Теги по теме
Украина Россия Крым Сирия
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны