19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мендель розповіла про найемоційнішу мить свого життя
Мендель розповіла про найемоційнішу мить свого життя

Мендель розповіла про найемоційнішу мить свого життя

Від початку війни пара переїхала з Києва до Львова
фото: Юлія Мендель/Instagram

Мендель: «Про те, що почнеться війна, мене попередили мої американські друзі»

Експрессекретарка президента Юлія Мендель, яка нещодавно вийшла заміж за колишнього першого заступника міністра економіки України Павла Кухту, залишилася в Україні, попри заклики друзів виїхати за кордон. Про це вона розповіла в інтерв'ю програмі «ЖВЛ».

Як запевняє Мендель, вона навіть не думала про еміграцію за кордон, хоча було багато запрошень, було куди поїхати. «Мені написали: «Юліє, тобі потрібно поїхати в США, ми знайдемо тобі роботу…Можливо, хтось знайде таку пропозицію привабливою, але я повинна була бути тут – в Україні, тому що мені боляче так само, як і всім іншим», – скала Мендель.

Але, все таки пара переїхала з Києва до Львова. «Про те, що почнеться війна, мене попередили мої американські друзі – це були люди, які не схильні до паніки і ніколи не говорять нічого подібного. Мене попередили про фільтраційні табори, коли це було неймовірно. І нас попросили виїхати, тому що і Павло, і я публічні люди. Ми не хотіли виїжджати з Києва, але сценарій, який був намальований до мене раніше, реалізовувався крок за кроком», – розповіла Мендель. Вона зазначила, що чула історії про те, як окупанти вирізали патріотичні татуювання з тіл українців, і у неї є таке татуювання. «Я подумала, що не бачу сенсу так сильно ризикувати своїм життям».

До слова, саме у Львові, перед тим, як іти на війну, Павло освідчився Юлії. «Коли Паша їхав на фронт, він подарував мені обручку, а звідти надіслав мені фото з таким самим кільцем, лише трохи темнішим - чоловічим варіантом. Це, мабуть, найемоційніша фотографія в моєму житті. Таким чином він хотів показати, що я з ним. Але пережити цей місяць без нього було дуже важко», – пригадала Мендель.

Експрессекретарка президента зізналася, що з початком війни втратила всі свої доходи. Згодом їй запропонували написати для The Washington Post. У своїх статтях вона розповідає про життя українців під час війни.

Нагадаємо, 4 червня стало відомо, що колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель вийшла заміж за свого коханого, економіста Павла Кухту. Як відомо, Мендель та Кухта оголосили про свої стосунки 14-го лютого, але тривають вони набагато довше.

Источник материала
Поделиться сюжетом