Вийшла друком книга розслідувань «Схем» про Медведчука
Вийшла друком книга розслідувань «Схем» про Медведчука

Вийшла друком книга розслідувань «Схем» про Медведчука

Гонорар від продажу автор вирішив передати на потреби Збройних сил України.

У видавництві Yakaboo Publishing вийшла друком книга 1937» журналіста-розслідувача програми «Схеми» (Радіо Свобода) Максима Савчука про кума російського президента Путіна Віктора Медведчука. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Це видання – результат трирічного журналістського розслідування, в якій автор розповідає, як розплутував «клубок» бізнес-схем Медведчука, знаходив зачіпки та пояснення збагачення українського політика – нафтовий бізнес у Росії та газовий у Криму, виявляв елітну нерухомість та офшорні компанії проросійського політика-олігарха», - пише «Радіо Свобода».

Крім післяреволюційної історії проросійського олігарха Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та їхнього оточення, у «1937»  описують історії із життя редакції програми «Схеми».

Вже розпочалась презентація книги на онлайн-платформах «Радіо Свобода», «Схем» та національної книжкової платформи Yakaboo. У прямому ефірі автор книги спілкується з журналістом «Громадського Радіо» Андрієм Куликовим та директоркою видавництва Yakaboo Publishing Юлією Лактіоновою.

Книга доступна до замовлення.

Нагадаємо,  розслідування «Схем» виходять з  2018 року. У вересні цього року «Схеми» розповіли, що Оксана Марченко є власницею нафтового бізнесу в Росії, заснованого після 2014 року. Віктор Медведчук в інтерв’ю телеканалу NewsOne розповів, що він керує нафтогазовим бізнесом Оксани Марченко в Росії. Згодом «Схеми» з’ясували, що Оксана Марченко стала власницею будівельної фірми в Москві.

Теги по теме
Виктор Медведчук
Источник материала
Поделиться сюжетом