Amnesty International підігрує рашистам та допомагає створювати фейки? Подоляк та Кулеба відреагували на провокативну заяву
Amnesty International підігрує рашистам та допомагає створювати фейки? Подоляк та Кулеба відреагували на провокативну заяву

Amnesty International підігрує рашистам та допомагає створювати фейки? Подоляк та Кулеба відреагували на провокативну заяву

Заява міжнародної організації про те, що Україна створює небезпеку для мирних мешканців, викликала обурення у суспільстві.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

На заяву прореагували також у Міністерстві закордонних справ, та у Офісі Президента. Дмитро Кулеба записав невелике інтерв'ю, а Михайло Подоляк оприлюднив твіти, у яких звинуватив організацію, що вона є агентом впливу кремля..

Дмитро Кулеба. Фото: скриншот Facebook

Зокрема за словами Дмитра Кулеби, Amnesty International створює "фальшивий баланс між жертвою та злочинцем".

Я так само, як і ви бачив заяву Amnesty International, я так само як і ви нею обурений, вважаю, що вона є несправедливою. Я розумію, що у відповідь на критику "Емнесті" скаже, так ми ж критикуємо обидві сторони конфлікту. Але давай те чітко домовимося про розуміння простих речей. Така поведінка Amnesty International не про пошук і донесення світові правди, це про створення фальшивого балансу між злочинцем і жертвою. Між країною, яка сотнями і тисячами знищує цивільне населення, міста, території, і країною, яка відчайдушно захищається, рятуючи свій народ, рятуючи континент від цієї навали. Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України.

Він звернувся до організації, с проханням не створювати фальшиву реальність.

Тому, будь ласка, припиніть займатися створенням фальшивої реальності, де у вас всі в чомусь трохи винні. Займіться донесенням правди, системної, масштабної правди, про те, чим є сьогоднішня росія. Зробіть це хоча б в ім'я жертв, цивільних жертв громадян України, яких накрило російськими снарядами на зупинці громадського транспорту в місті Торець Донецької області сьогодні. додав міністр.

Також з приводу заяви висловився Михайло Подоляк. Радник голови ОП фактично прямим текстом звинуватив правозахисну організацію у тому, що вона є агентом впливу рф.

Сьогодні росія докладає максимум зусиль, щоб дискредитувати Збройні Сили України в очах західних суспільств і зірвати постачання зброї, використовуючи всю мережу своїх агентів впливу. Шкода, що така організація, як @amnesty бере участь у цій кампанії з дезінформації та пропаганди Михайло Подоляк.

Твіт Михайла Подоляка. Фото: скриншот Twitter

Нагадаємо, ми писали, щоУкраїна зможе звільнити Херсон від ворога найближчі два місяці: військовий аналітик Том Купер.

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни обстріляли автобусну зупинку, купа загиблих та постраждалі діти.

Також "Знай.ua" інформував, що ГУР встановила факти умисного вбивства, ООН розпочинає місію щодо трагедії з українськими полоненими.

Теги по теме
Дмитрий Кулеба
Источник материала
Поделиться сюжетом