Huawei презентувала аналог iPad Pro, але на 200 доларів дешевше
Huawei презентувала аналог iPad Pro, але на 200 доларів дешевше

Huawei презентувала аналог iPad Pro, але на 200 доларів дешевше

Новий планшет Huawei вийде 30 Вересня / фото Huawei

У рамках виставки IFA 2022, яка наразі проходить у Берліні, китайський техногігант Huawei показав свій новий планшет MatePad Pro 11 й розкрив його вартість і дату початку продажів в Європі.

Новинка отримала 11-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення екрана 120 Гц. Як зазначає портал Gizmochina, це найлегший 11-дюймовий планшет на ринку 

За продуктивність буде відповідати Qualcomm Snapdragon 870 або 888 – в залежності від моделі. Основний блок камер буде подвійний: на 13 і 8 Мп. Селфі-камера на 16 Мп у планшета розмістилася в кутку екрана. Остання має кут огляду 86 градусів і фіксований фокус.

Відео дня

Обидві моделі оснастять шістьма динаміками та чотирма мікрофонами, що повинно зробити їх відмінним пристроєм для запису і прослуховування аудіо. Працювати MatePad Pro 11 буде під управлінням HarmonyOS 3, доповнений 8 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої пам'яті. Місткість акумулятора становить 8300 маг.

Вартість новинки буде варіюватися від 649 євро (~23 999 грн) за старшу версію з поліпшеними характеристиками та чіпом й від 549 євро (~19 999 грн) за молодшу. Старт продажів намічений вже на 30 вересня. 

фото Huawei

Нагадаємо, раніше Huawei представила на ринку свій новий гаджет Huawei Tag. Як зовні, так і по набору функцій – це аналог мітки Apple AirTag, але просять за неї втричі дешевше.

Разом з тим компанія готує до випускунезвичайний ноутбук без дисплея і клавіатури. Сам пристрій являє собою свого роду "ядро", до якого можна підключати аксесуари.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • На якому комп'ютері грає більшість геймерів світу: статистика Steam за серпень
  • В iPhone 14 може пропасти слот для SIM-карт: що запропонують натомість
  • Найкращі бюджетні смарт-годинники 2022 року: експерти склали рейтинг
Теги по теме
Huawei
Источник материала
Поделиться сюжетом