В Україні арештували майно ексдепутата держдуми рф на мільярд
В Україні арештували майно ексдепутата держдуми рф на мільярд

В Україні арештували майно ексдепутата держдуми рф на мільярд

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Активи колишнього депутата держдуми рф, полковника армії рф, від партії “єдіная росія” на мільярд гривень арештовані Бюро економічної безпеки, повідомили у самому БЕБ, пише УНН.

Цитата

"Співробітники Бюро економічної безпеки України виявили 9 підприємств, підконтрольних колишньому депутату державної думи рф, полковнику армії рф, які провадили діяльність на території України", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зокрема, за даними БЕБ, "було викрито компанію, яка займається видавничою діяльністю та виробництвом паперових виробів в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах". 

За ініціативи БЕБ, як повідомляється, ухвалою слідчого судді районного суду міста Києва накладено арешт на 25 об’єктів нерухомого майна компанії та комбінату. Їх орієнтовна вартість становить понад 1 млрд грн.

Наразі БЕБ продовжує досліджувати діяльність цих компаній. "І встановлені факти, ой як, не приємні! Якщо у 2 словах, то є ознаки "відмивання коштів", ухилення від сплати податків (понад 132 млн грн) та інші махінації", - додали у БЕБ у Telegram.

Імені ексдепутата держдуми рф та назв підприємств у бюро не називають. При цьому, як стало відомо медіа, йдеться про Володимира Крупчака. За даними ЗМІ, Володимир Крупчак з 2004 по 2007 рік був депутатом держдуми рф від партії "єдіная росія", а в 2001 році - став полковником російської армії на підставі наказу міністра оборони РФ.

Теги по теме
Россия
Источник материала
loader
loader