Багряний тризуб прикрасив небо над Азовським морем
Багряний тризуб прикрасив небо над Азовським морем

Багряний тризуб прикрасив небо над Азовським морем

На узбережжі Азовського моря на Арабатській стрілці спостерігали дивовижне явище в небі над селищем Щасливцеве (в Генічеському районі Херсонської області) - на заході сонця на фоні хмар сонячні промені сформували чіткі обриси державного герба України - тризуба.

Цю небесну картину зняли на відео, і кадри опубліковані на YouTube-каналі "Кирилівка.Укр".

Користувачі мережі звертають увагу, що такий яскравий символ не тільки вражає своєю красою, а й розцінюється людьми як добре знамення, особливо на тлі останніх новин про стрімкий контрнаступ захисників України та звільнення в ці дні десятків населених пунктів від російських загарбників.

Як уточнюється, кадри були зроблені в пустельному нині Щасливцеве, тимчасово окупованому військами РФ, на Арбатській стрілці 10 вересня.

"Ось вона "російська осінь" перед звільненням від ординського ярма. Але найкрасивіше - це тризуб в небі. Відмінний знак. Особливо у світлі останніх новин!" - йдеться в описі під відео.

Як видно на ролику, на пляжі в цьому курортному селищі нікого немає. Над неспокійним морем розкинулися хмари, на яких розтягнувся під час заходу сонця багряний тризуб.

Источник материала
Поделиться сюжетом