Андрій Піонтковський розповів, завдяки чому і коли закінчиться війна в Україні: "До путіна інакше почали ставитися"
Андрій Піонтковський розповів, завдяки чому і коли закінчиться війна в Україні: "До путіна інакше почали ставитися"

Андрій Піонтковський розповів, завдяки чому і коли закінчиться війна в Україні: "До путіна інакше почали ставитися"

Стало відомо про те, як може закінчитися війна в Україні на думку російського публіциста Андрія Піонтковського. Він вважає, що саме цей момент поставить крапку в тому, що відбувається, і станеться це несподівано.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Поговорили на цю тему вони із російським правозахисником Марком Фейгіним під час спільної трансляції. Протягом останніх семи місяців війни чоловіки активно висловлюють свою точку зору щодо того, що відбувається.

Андрій Піонтковський, фото: скріншот з відео

Андрій Піонтковський вважає, що нове рішення кривавого диктатора путіна щодо мобілізації лише негативно вплинуло на внутрішню ситуацію в країні. Це створило зовнішню кризу навколо неї, і тепер Україна має всі шанси на те, що незабаром можуть бути отримані далекобійні ракети від США, які і відіграють вирішальну роль у звільненні Херсонської області. Також за їх допомоги Збройні сили України можуть завдати удару по Кримському мосту, що його зруйнує.

Також існує думка, що питання постачання таких ракет вже давно вирішене, і воно на користь України. Путіну вже нема куди подітися, і доведеться з ганьбою зазнати поразки.

Робота Himars, скріншот: YouTube

"До Путіна інакше стали ставитися після того, як його армію погнали з Харківської області. І це не Канни чи Сталінград, а кілька містечок районного значення. Звільнення Херсона або руйнація Кримського мосту, який стане елементарним завданням, якщо Україна ATACMS отримає, шокує. і російський глибинний народ, і бункер, а Путін політично його не переживе", - зазначив Андрій Піонтковський.

Вистріл з далекобійної зброї. Фото: скриншот Youtube

Війна може закінчитися одразу після того, як буде звільнено Херсон. Наближені до диктатора люди домовлятимуться про те, щоб зберегти владу, адже 25 мільйонів людей, що підлягають мобілізації, не захочуть помирати.

Тобто саме звільнення Херсона може поставити крапку у цій боротьбі.

Нагадаємо, про шлях ЗСУ відразу після Херсона: Олег Жданов про два варіанти, але правильний лише один

Раніше повідомлялося, що путіна через війну в Україні кинули всі союзники: Китай вигідно і шикарно "матросить" росію

Також Україна повернула захисників "Азовсталі" Паламара, Волинського та Прокопенка з російського полону

Источник материала
Поделиться сюжетом