Ведучий запропонував «референдум» про приєднання РФ до Нідерландів та пояснив, чому «Росія – це нідерландські історичні землі»
Ведучий запропонував «референдум» про приєднання РФ до Нідерландів та пояснив, чому «Росія – це нідерландські історичні землі»

Ведучий запропонував «референдум» про приєднання РФ до Нідерландів та пояснив, чому «Росія – це нідерландські історичні землі»

Росіянам пропонують стати провінцією Нідерландів, бо «Росія – це нідерландські історичні землі».

Комік та ведучий шоу на нідерландському телебаченні Ар'єн Любах запропонував  провести «референдум», за результатами якого Росія стала б одним із суб'єктів Королівства Нідерланди.  Після успішного входження до складу Нідерландів  росіянам не доведеться гинути на війні проти України.

Як підтвердження того, що «Росія – це нідерландські історичні землі», у сюжеті наводять ту обставину, що Анна Павлівна, дочка російського царя Павла I, одружилася з Віллемом II, предком нинішнього короля Нідерландів Віллема IV.

«Так, він погано говорить російською. Але він погано говорить і голландською – нічого ми справляємося», – зазначається у сюжеті.

У сюжеті звернули увагу і на те, що у країн навіть прапори однакових кольорів і відрізняються лише розташуванням.

Також є згадка, що донька російського диктатора Путіна проживає у Нідерландах у містечку Воорсхотен.

Після входження до складу Нідерландів країні-агресорові доведеться змінити назву, серед запропонованих варіантів: Руссбург, Рустрехт, Східна Голландія, Фрусланд або Овер-Руссел.

Зрештою, Ар'єн Любах висловив своє здивування тим, що російський диктатор Путін має нахабство ініціювати «референдуми» в іншій країні.

«Спочатку він їх бомбив, потім вивозив або вбивав проукраїнських громадян, а тепер запитує: "Чи не хочете увійти до складу Росії"?», – зазначив телеведучий.

21 вересня російський диктатор Володимир Путін заявив про початок «часткової мобілізації» в Росії, також він заявив, що Росія визнає результати «референдумів» про «приєднання» до РФ, які бойовики тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, а також колаборанти тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей нібито вирішили провести 23-27 вересня.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україна не змінить політику визволення територій, які окупували росіяни, а радник голови Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що росіяни просто втрачають час, організовуючи псевдореферендуми.

Західні лідери вже заявили, що результати фейкових «референдумів» не визнають. 

Анонс «референдумів» та початок «часткової мобілізації» збіглись у часі з невдачами росіян на фронті. Армія РФ була розгромлена на Харківщині, ЗСУ продовжують контрнаступальні дії на південному напрямку. За даними Генштабу ЗСУ, станом на 23 вересня українські військові ліквідували понад 56000 окупантів.

Скріншот відео: De Avondshow met Arjen Lubach | VPRO/YouTube

Теги по теме
Украина российская агрессия Нидерланды
Источник материала
Поделиться сюжетом