Лорак, яка зрадила Україну, вперше висловилася про війну: "Я довго мовчала..."
Лорак, яка зрадила Україну, вперше висловилася про війну: "Я довго мовчала..."

Лорак, яка зрадила Україну, вперше висловилася про війну: "Я довго мовчала..."

Ані Лорак висловилася про війну в Україні / фото instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, довго мовчала про війну в Україні, попри те, що саме тут вона народилася і виросла. З початку повномасштабного вторгнення вона жодного разу не озвучила свою позицію, а лише ховалася від громадськості.

Поки в Україні гинуть військові, жінки і діти, вона вже встигла виступити на корпоративах за кордоном. Але про війну на Батьківщині так і не обмовилася.

Останньою краплею для українців стало те, що Лорак назвала себе найтитулованішою співачкою України, щоб поїхати з туром до Європи. Але і там їй виявилися не раді. Українська діаспора постаралася, щоб концерти зрадниці скасували. 

Відео дня

І тільки після цього співачка зважилася висловитися про війну. Вона оприлюднила звернення до шанувальників на своєму офіційному сайті.

"Я пишу цей лист від чистого серця. Я довго мовчала, і, напевно, це було помилкою, оскільки це мовчання використовувалося проти мене. Тепер я хочу розставити всі крапки над "і", висловити, що я дійсно відчуваю. Останнім часом моє ім'я цинічно використовується для різноманітних політичних і медійних маніпуляцій. При цьому моя громадянська позиція є і залишається незмінною: я люблю Україну, і любов до Батьківщини ввібрала з самого дитинства. Я народилася в прекрасному буковинському краї і вважаю, що патріотизм людини визначається не словами, а вчинками. Протягом 20-ти років моєї творчої діяльності, я прославляю Україну по всьому світу, на всіляких конкурсах і фестивалях, приносячи нагороди і формуючи позитивний образ України. Моя місія як артиста нести музику, дарувати людям радість", - написала Лорак.

Читайте також:
Жаді з "Клону" тепер не впізнати: як з роками змінилася актриса (фото)
Джонні Депп закрутив новий роман: хто його кохана (фото)
Вікторія Руффо через 30 років: як живе зірка сльозливого серіалу "Просто Марія" (фото)

Вона додала, що не можна змішувати два поняття - "артист" і "політик". При цьому, за її словами, саме політики зараз використовують її ім'я з метою своїх брудних ігор.

"Я зробила свій вибір - нести любов людям через музику. Це завжди було і буде моїм вибором: служити людям своєю творчістю. Коли я на сцені, з глядачами мене об'єднують – музика і любов. Коли я співаю, я співаю для всіх і не поділяю свого глядача за національністю або релігією, за кольором шкіри або сексуальною орієнтацією. Для мене, це не чорний або білий, це просто люди, які люблять мою музику, а я співаю для них", - додала Лорак.

"Ніхто не має права мені диктувати, яким чином мені любити і підтримувати свою країну. Свій внесок у справу миру, злагоди, підтримки українських громадян я роблю не під тріск телекамер, а так, як вважаю за потрібне і гідним. Я не прошу всіх погоджуватися зі мною, але я прошу поважати мою думку. Тому що демократія - це повага думки інших. Це цивілізований шлях будь-якої демократичної держави, в якому головною цінністю вважається людське життя, сім'я, мир і процвітання. Тому ні "ДНР", ні "ЛНР", ні "Правий сектор", ні "Свобода", не мають морального права стосуватися мого імені. Вони не мають ніякого відношення до мене", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни РФ проти України зрадниця Ані Лорак вирішила видалити свою сторінку в Instagram, адже її там критикували за мовчання з приводу агресії Росії. І ось через півроку вона знову з'явиласяу соцмережах і відзначилася "порожнім" постом - в ньому ні слова засудження злочинних дій Кремля.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Співачка Камалія поділилася історією знайомства з чоловіком-мільярдером
  • Дружина Макаревича родом з Ізраїлю перейшла на українську мову
  • Тіні Кароль публічно зізналися в коханні: "Ти - посол серця"
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны