Віктор Павлік скорчив обличчя і згадав про Януковича, а Репяхова не стримала сміху: "До кінця"
Віктор Павлік скорчив обличчя і згадав про Януковича, а Репяхова не стримала сміху: "До кінця"

Віктор Павлік скорчив обличчя і згадав про Януковича, а Репяхова не стримала сміху: "До кінця"

Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно вперше стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Віктор Павлік тільки-но повернувся до коханої дружини Репяхової з великого туру і зараз проводить з нею багато часу, допомагаючи з маленьким сином Михайлом, поки вона працює у своєму магазині дитячого одягу. Цього разу молода мама показала момент із буденного життя, де Віктор не лише відомий артист, але ще простий чоловік.

Репяхова і Павлик, фото з Instagram

Всі шанувальники знають, що музикант любить повеселитися і в ньому є велика іскра, незважаючи на пристойний 56-річний вік, і Репяхова це довела.

На опублікованому в Insta Stories відео Павлік мокне під дощем, ідучи до машини. Артист повністю сховав голову в капюшоні і корчив при цьому кумедні пики.

"Це потрібно слухати зі звуком і до кінця", - порадила Репяхова.

Поки Репяхова знімала його на камеру, він також підспівував пісню "Гітарний перебор" виконавця Майкла Щура. У рядках співається про Віктора Януковича і музикант наголосив, що там звучить і його ім'я.

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова довела, що Віктор Павлік ще ого-го й зовсім не дід, яким його вважають: "Так любили молоді дівчинки..."

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлік спустився в метро і здивував своєю енергією та драйвом: "Начебто друга молодість"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова зізналася, що забула обличчя чоловіка Віктора Павліка під час розлуки: "Приїжджай швидше"

Источник материала
Поделиться сюжетом