Tayanna журиться через розрив з колишнім хлопцем і не втрачає надії зійтись знову: "В ілюзіях живу"
Tayanna журиться через розрив з колишнім хлопцем і не втрачає надії зійтись знову: "В ілюзіях живу"

Tayanna журиться через розрив з колишнім хлопцем і не втрачає надії зійтись знову: "В ілюзіях живу"

Відома українська співачка і екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, досить часто проявляє активність в соцмережах і радує шанувальників не тільки чуттєвими треками, а й цікавими постами. У Instagram за артисткою стежить понад 215 тисяч осіб.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Під час війни Тетяна Решетняк розійшлася зі своїм хлопцем, з яким була у стосунках близько року, та деякий час жила на Балі з дитиною завдяки його фінансовій підтримці. Наразі співачка знає все про те, як пережити болючий розрив та ділиться досвідом з іншими.

Tayanna, кадр з інтерв'ю

У підкасті Діані Глостер зірка зізналася, що їй допомагає віра в серце, але усвідомлює, що має важку історію, адже все ще сподівається на возз'єднання.

"В ілюзіях та мріях живу. Потрібно відпускати людину і повертатися до себе, що я й роблю. Фокус уваги на роботу, дитину", - сказала Тетяна.

Артистку ще мучать спогади, особливо коли вона знаходиться у тих місцях, де була з коханим. Це доводить її до сліз. Решетняк навіть думала виїхати з Києва та не повертатися.

"Мені важко щось радити, тому що мені радять. Ми звикли дивитися на ситуацію так, що ми розлучилися з людиною і все, це кінець світу, а може для тебе когось кращого підготували. Головне бути в моменті", - підсумувала співачка.

Раніше ми писали про те, що Tayanna презентувала нову пісню "Дороги", яку "вистраждала" сльозами: знайде відгук у душі кожного українця

Як повідомляв Знай.ua, брат співачки Tayanna Міша Марвін повернувся до Тіматі до Росії, зрадивши Україну та сім'ю: "Це не помилка"

Також портал Знай.ua писав, що Tayanna розповіла, як під час заробітків у Польщі її ледь не заарештували, але врятувало "диво": "Такі пригоди я мав"

Источник материала
Поделиться сюжетом