Валерій Харчишин розповів, як Олег Винник допомагає Україні під час війни
Валерій Харчишин розповів, як Олег Винник допомагає Україні під час війни

Валерій Харчишин розповів, як Олег Винник допомагає Україні під час війни

Фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин прокоментував, як ставиться до Олега Винника, який зараз зник з українського шоубізнесу.

Як зізнався Валерій Харчишин, він якось гуляв порожніми вулицями Києва, та згадав Олега Винника.

Музикант задався питанням, а де Винник. З його популярністю та довірою людей він міг би багато чого зробити для України.

"Він же ж такий популярний, йому люди вірять. Бо, ми коли почали збирати гроші, я зрозумів, що це не просто концерти. Це треба вдаватися до якогось креативного маркетингу, аби зібрати. Бо поїдеш за кордон, там цінник складає тисяч 30 за чотири концерти, це лише ті, які ти мусиш сплатити і ще треба щось привезти. Тому, розчарувань дуже багато. Я знаю скільки артистів їздили за кордоном і там вже поверталися з нулями, чи з мінусом навіть. Я подивився якось випадково, що концерти в Німеччині у Олега. Я зрозумів, що там все окей. Бо на одному з них було зазначено, що продані всі квитки. Я не знаю, чи він відбувся, чи ні. Але я розумів, що він міг би зібрати багато коштів і ці кошти потрібні були для закупівлі перш за все амуніції. Тоді я навіть звернувся десь публічно де ви, хлопці, давайте щось робити", - сказав Харчишин у програмі "Слава+".

Втім, каже Харчишин, коли він був з благодійним концертом у Львові, йому розповіли, як саме Олег Винник допомагає Україні:

"А потім, я вже на концерті у Львові, ми збирали на медикаменти на реабілітацію поранених, виступали в клубі. І зайшов терік і каже: "Я перевожу машини Олега Винника. Він купує їх там і перевозить в Україну". Я кажу: "Ну, передаси йому мої вибачення, бо я не знав цього". Виявляється всі, про кого ми говоримо вони допомагають", - зазначив Харчишин.

Згадав він, як свого часу репер і продюсер Потап допомагав українцям під час Революції Гідності:

"Точно не знаю про Потапа, що саме він робив. Але знаючи особисто його, то я думаю, що він не уникав. Я бачив його на Майдані у 2013 році. Навіть не на Майдані, в одній з церков як він там носив якісь пакети з гуманітаркою, з тим, що він привіз. Я знаю, що він це робив тихо і мабуть і цього разу він не піариться і робить це тихо як може", - висловив думку Харчишин.

Источник материала
Поделиться сюжетом