По Львівщині вдарили три ракети, повторно по тих же енергооб'єктах - голова ОВА
По Львівщині вдарили три ракети, повторно по тих же енергооб'єктах - голова ОВА

По Львівщині вдарили три ракети, повторно по тих же енергооб'єктах - голова ОВА

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. По Львівщині вдарили сьогодні три ракети, повторно по тих же енергооб'єктах, що і напередодні. Травмовано одного чоловіка, у нього осколкове поранення. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у вівторок, 11 жовтня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні по Львівщині вдарили три російські ракети. Відбулися повторні удари по двох енергооб‘єктах із тих, по яких ворог влучав і вчора. Йдеться про об‘єкти у Львові та у Львівському районі", - зазначив Козицький.

Деталі

Удари сталися орієнтовно о 12 годині.

"У Львові внаслідок удару постраждав 53-річний чоловік. У нього осколкове поранення. Стан постраждалого оцінюють як середньої важкості. Медики надали йому всю необхідну допомогу і відпустили лікуватися амбулаторно", - зазначив голова ОВА.

Він додав, що одну ракету збило над Львівщиною ПвК «Захід». І що ракети летіли з акваторії Каспійського моря.

"На обидвох об‘єктах зараз працюють фахівці ДСНС та правоохоронці. Наслідки ударів ще оцінють. 30% Львова без світла. Упродовж доби можливі тимчасові перебої з електро- та водопостачанням. Для швидкого подолання наслідків ударів задіяні усі профільні служби", - повідомив він.

За даними Козицького, загалом за останні два дні чотири електричні підстанції на Львівщині зазнали значних руйнувань. "Зараз шукаємо шляхи, щоб забезпечити електроживлення області обхідними шляхами", - додав він.

Він закликав жителів Львівщини зробити запас води, зарядити мобільні телефони і павербанки.

Доповнення

Львів та область попередили про можливі перебої з електропостачанням.

Теги по теме
война Львов и Львовская область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны